20 nov. 2022 | 12:29

Test viral de atenţie. Găseşte cana de cafea din interiorul dulapului. Atenţie, ai doar 6 secunde la dispoziţie!

Diverse
Test viral de atenţie. Găseşte cana de cafea din interiorul dulapului. Atenţie, ai doar 6 secunde la dispoziţie!
Test viral de atenţie. Găsește cana de cafea din interiorul dulapului în maximum șase secunde. Ai reușit?

Test viral de atenţie. Ești de părere că ai abilități de concentrare bine dezvoltate? Dacă da, îți propunem un test care a fost rezolvat corect de doar 1% dintre utilizatorii din mediul online. Ai șase secunde la dispoziție pentru a oferi răspunsul corect la problema adresată. Găsește cana de cafea din interiorul dulapului, în timpul precizat.

Test viral de atenţie

Testul de atenție devenit viral. Îți plac testele de atenție? Cu ajutorul materialelor de acest fel, îți poți evalua oricând capacitatea de concentrare. Aceasta are un impact major asupra performanțelor la locul de muncă, la școală sau chiar în viața de zi cu zi. Un singur moment de neatenție te poate costa mult. Mai ales dacă implică informații importante.

În articolul de astăzi îți vom propune un test de atenție ajuns viral pe rețelele sociale. Cu ajutorul lui , îți poți testa foarte ușor abilitățile de concentrare. Tot ce trebuie să faci este să identifici locul în care se află o cană de cafea, ascunsă într-un dulap.

Materialul a stârnit probleme în rândul utilizatorilor online. Doar 1% dintre internauți au reușit să rezolve corect problema cănii de cafea ascunse în dulap. Dacă ești de părere că tu poți să faci față până la capăt provocării, accesează prima ilustrație din galeria FOTO a acestui articol. Atenție, însă! În momentul în care accesezi imaginea, trebuie să pornești cronometrul.

Ai la dispoziție doar șase secunde pentru a identifica locul în care se află cana de cafea din dulap. Trebuie să duci până la capăt această sarcină, doar analizând prima imagine din galeria FOTO. Al doilea material îl vei accesa doar după ce timpul pe care îl ai la dispoziție va expira. În al doilea material, ți se va prezenta răspunsul corect la întrebare.

Poți găsi cana de cafea în 6 secunde?

Așadar, tu poți găsi cana de cafea din dulap în doar șase secunde? Dacă ai un nivel de inteligență ridicat, această sarcină nu ar trebui să te pună deloc în încurcătură. În ciuda faptului că doar 1% dintre internauți au reușit să rezolve testul de atenție.

În primul material din galeria FOTO poți să analizezi un dulap mare. În interiorul acestuia, într-un anumit loc, se află o cană de cafea. S-ar putea să ți se pară dificil să o găsești. Dacă acesta este cazul, îți venim noi în ajutor.

Privește cu atenție imaginea. Vei observa, cu siguranță, că hainele de iarnă sunt agățate în dulap. Pe lângă acestea, poți remarca și genți de mână, valize, pălării, cizme, sandale și o serie de cuverturi. Unde e ascunsă cana de cafea? Îți dăm un indiciu: în partea dreaptă a dulapului.

Ai reușit să identifici locul în care se află cana de cafea? Timpul limită a expirat. Acum, poți accesa cel de-al doilea material din galeria FOTO. Vei putea vedea cum, în cel mai de jos raft din dreapta, unde se află agățată o cuvertură cu buline, este și cana pe care trebuia să o găsești. Dacă ai rezolvat corect testul de astăzi, felicitări!

Citește și: Testul de atenție care arată dacă ești genial. Găsești toate obiectele din imagine?

Dacă nu ai reușit să găsești cana de cafea în cele șase secunde, nu dispera. Specialiștii spun că abilitățile tale de atenție și concentrare pot crește pe măsură ce îți antrenezi creierul cu tot felul de astfel de materiale și exerciții. Prin urmare, știi, cu siguranță, exact ce ai de făcut. Mult succes!

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Cinci secrete pentru a obține o carne suculentă și gustoasă la grătar
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro