Testul de atenție care arată dacă ești genial. Găsești toate obiectele din imagine?

Acest test IQ reprezintă o modalitate distractivă de a-ți testa nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o iei în timp ce rezolvi problema dată. În cadrul acestor tipuri de puzzle-uri ale minții, trebuie să analizezi problema cu atenție și să ajungi repede la un răspuns corect. Privește testul de atenție. Ai găsit toate obiectele din imagine?

Câte obiecte vezi în testul de mai sus?

Testele de inteligență și iluziile optice au devenit virale pe rețelele sociale, în ultimele luni. Cele mai tari ghicitori devin interesante atunci când se adaugă elementul distractiv în puzzle-uri.

Ele îți testează capacitatea de concentrare și gândirea creativă, deoarece, de cele mai multe ori, răspunsul se află chiar în fața ta. În ilustrația de mai sus, internauții au acceptat provocarea de a găsi toate obiectele din imaginea de AICI.

Ei bine, dacă te uiți la diferitele forme din imagine, vei putea identifica cele cinci obiecte ilustrate anterior. Dacă nu ai ajuns la o concluzie în primele 15 secunde, iată care sunt obiectele afișate în testul de mai sus:

  • Ochelari: acesta este cel mai ușor obiect de găsit în imagine.
  • Umeraș: În centrul imaginii, veți putea găsi cârligul cuierului.
  • Ceas: În partea dreaptă a imaginii, veți putea observa un ceas
  • Bec: Puteți vedea forma becului în centrul imaginii.
  • Sticla: Aceasta a fost păstrată în diagonală în imagine. În partea stângă, puteți vedea partea de sus a sticlei.

Cum se rezolvă corect testul de atenție

În cazul în care nu ai găsit obiectele în timp util, poți verifica soluția corectă AICI. Teaserul de mai sus este o modalitate distractivă de a-ți testa inteligența și abilitățile de observare.

Aceste tipuri de puzzle-uri necesită mai degrabă gândire laterală decât abilități matematice pentru a ajunge la soluție în timpul prevăzut.

Pe de altă parte, vei simți o mare satisfacție dacă afli răspunsul în doar câteva secunde. Acest teaser este doar un alt mod distractiv de a-ți evalua nivelul IQ.

Potrivit specialiștilor, internauții care găsesc toate cele cinci obiecte ascunse din imagine în doar 15 secunde au coeficientul de inteligență mai mare decât media globală.

Citește și Test de personalitate. Ce spune poziția brațelor despre oamenii de lângă tine. Așa îi citești mai ușor