17 iun. 2023 | 16:02

Test de logică pentru genii. Mută două bețe de chibrit pentru a rezolva ecuația, doar 3% dintre internauți știu răspunsul

Diverse
Test de logică pentru genii. Mută două bețe de chibrit pentru a rezolva ecuația, doar 3% dintre internauți știu răspunsul
Test IQ. Muta doua bete pentru ca exercitiul sa devina adevarat

Pentru această după-amiază vă propunem un test cu ajutorul căruia vă puteți testa inteligența. Acesta este un test de logică pentru cei inteligenți. Mută două bețe de chibrit pentru a rezolva ecuația. Conform celor care au conceput testul, doar 3% dintre internauți s-au prins cum se face.

Test IQ pentru inteligenți. Rezolvă exercițiul prin mutarea a două bețe de chibrit

Testele IQ au devenit foarte atractive pentru români, astfel că puțini sunt aceia care rezistă să nu încerce să rezolve un astfel de test. Astăzi, vă prezentăm un test mai deosebit în care trebuie să muți două bețe de chibrit pentru a face ecuația să fie adevărată.

La prima vedere, problema poate părea ușor de rezolvat, însă cu cât priviți exercițiul mai mult cu atât s-ar putea să realizați că este mult mai greu de elucidat.

Ce presupune exercițiul de azi

Avem un exercițiu neadevărat: 9-2=8, fotografia fiind disponibilă în galeria foto a articolului, totul din bețe de chibrit.

Astfel, prin mutarea a doar două bețe trebuie ca exercițiul să fie unul adevărat. Acest test pentru creier vă va ajuta să vă testați nivelul de inteligență în baza deciziei pe care o luați în timp ce priviți imaginea.

În plus, acest test IQ este o modalitate distractivă de a vă cunoaște coeficientul de inteligență, mai ales dacă la rezolvarea lui participă mai mulți odată.

Folosiți abilitățile raționamentului logic

În timp ce rezolvați acest test de inteligență, trebuie să scanați problema și să ajungeți la răspuns utilizând abilitățile unui raționament logic.

Jocurile pentru creier fac un astfel de test simplu mult mai interesant, pentru că aceste jocuri distractive sunt rezolvate cu ajutorul unei gândiri creative.

Răspunsul exercițiului trebuie să rămână tot 8

Trebuie să gândești puțin diferit pentru a ajunge la soluția acestui test, întrucât răspunsul stă chiar în fața ta. Așadar, testul nostru este: 9-2=8. Exercițiul este făcut din bețe de chibrit, astfel că prin mutarea a două bețe de chibrit exercițiul va deveni adevărat. Rezultatul trebuie să rămână tot 8.

Testul din această după amiază ne verifică abilitățile care necesită creativitate și abilități mari de observare. Asta ne întărește cu siguranță legătura dintre celulele creierului, crește agilitatea minții și ne ajută la problemele de memorie pe termen scurt.

Nu vă dați bătut, mai încercați să rezolvați testul

Rezolvarea testului o aveți tot în galeria foto a articolului, însă ar fi bine să mai încercați, să mai analizați problema, pentru că asta vă va pune creierul în mișcare, un lucru foarte bun pentru acest organ foarte important al corupului nostru.

Răspunsul testului

Cifra 9 se transformă în 5 după ce se mută bățul la minus, astfel încât acesta devine plus, iar un băț de la cifra 2 se mută astfel încât cifra să devină 3. 5+3=8.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro