06 apr. 2023 | 20:58

Test IQ pentru cei mai atenți oameni. Găsești fantoma din imagine în 13 secunde?

Diverse
Test IQ pentru cei mai atenți oameni. Găsești fantoma din imagine în 13 secunde?
Găsește fantoma din imagine în 13 secunde

O nouă provocare face furori în rândul internauților din toate colțurile lumii. Imaginea din galeria foto de mai sus este, de fapt, un test IQ pentru cei mai atenți oameni. Privește cu atenție desenul. Poți să găsești fantoma în mai puțin de 13 secunde?

Test IQ ce îți va pune la încercare atenția

Am revenit cu o nouă provocare ce promite să îți pună la încercare atenția la detalii și viteza de reacție. Zi de zi, mii de oameni, din toate colțurile lumii, acceptă această provocare ce pare, la prima vedere, una cât se poate de ușoară, puțini bănuind că o fantomă ar putea fi prea greu de recunoscut. În momentul în care se pornește cronometrul, răspunsul corect nu este tocmai simplu de descoperit.

În ultima vreme, testele de inteligență sau de IQ, cum mai sunt cunoscute.  câștigă tot mai mulți fani, internauți din toate colțurile lumii încercând să le rezolve în intervalul de timp dat. Sunt un mod plăcut de a petrece timpul liber și un antrenament excelent pentru creier, punând la încercare logica, puterea de concentrare, imaginația, atenția la detalii și viteza de reacție.

Aceste puzzle-uri au fost introduse acum mai bine de un secol, fiind folosite atunci, dar și acum, de specialiștii din domeniul psihologiei pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Te-ar putea interesa și: Testul de inteligență pentru genii. Cine este extraterestrul de la nuntă?

Găsește fantoma din imagine în 13 secunde

În galeria foto de mai sus avem un test IQ ce îi pune pe mulți în dificultate. În doar 13 secunde, trebuie să privești desenul în care se văd trei persoane în ceea ce pare a fi o sală de clasă sau de curs și să găsești fantoma din imagine.

Ești pregătit? Setează cronomentrul la 13 secunde și apasă start. După ce trece intervalul dat, îți poți verifica răspunsul în rândurile de mai jos.

Rezolvare:

Dacă nu ai reușit să găsești fantoma, nu este nicio problemă, rezolvarea acestui test nu este tocmai simplă. Trebuie să fii foarte atent la detalii pentru a-ți da seama care este apariția supranaturală. Uită-te mai bine la băiatul din mijloc, nu are umbră! El este, de fapt, fantoma pe care o căutai.

Te-ar putea interesa și: Iluzia optică a săptămânii. Găsești crinul ascuns printre trandafiri în doar 21 de secunde?

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Elena Udrea, mesaj tulburător de ziua fiicei sale
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro