23 ian. 2023 | 12:22

Test de IQ pentru început de săptămână. Găseşte calul ascuns în pădure în doar 7 secunde! Reuşeşti?

Utile
Test de IQ pentru început de săptămână. Găseşte calul ascuns în pădure în doar 7 secunde! Reuşeşti?

Testul IQ de la începutul săptămânii este unul special pentru oameni foarte inteligenți. Specialiștii reușesc prin modul acesta să analizeze mai bine creierul uman și să vadă diferențele dintre perspectivele participanților în răspunsurile lor. În testul de astăzi este nevoie să găsești calul care se ascunde în pădure. Animalul nu vrea să fie găsit, dar tu trebuie să faci asta. Experții au pus la dispoziție tuturor doar 7 secunde pentru a descoperi răspunsul corect.

Test IQ special: găsește calul ascuns în pădure

Testul IQ de astăzi este și o iluzie optică ce îi ajută pe specialiști să analizeze mai bine mintea umană și să vadă care sunt răspunsurile participanților în funcție de perspectivele lor.

Imaginile de acest gen sunt o provocare pentru oamenii care nu au un IQ ridicat pentru că se schimbă în funcție de unghiul din care privesc și pot fi chiar dificile dacă nu sunt analizate în detaliu.

Astfel de scenarii îți păcălesc mintea și te fac să crezi că anumite obiecte, umbre sau personaje nu sunt ceea ce par. Iluziile mai pot fi cognitive, fiziologice și vizuale.

Capacitatea de a capta atenția participantului face ca iluzia optică de mai jos să fie cu adevărat specială. De asemenea, astfel de imagini sunt benefice pentru îmbunătățirea abilităților cognitive și de observație.

Testele IQ, testele de inteligență, iluziile optice și testele de perspicacitate sunt deosebite pentru copii. Specialiștii susțin că micuții își pot antrena mintea în timp ce privesc imaginile colorate și își folosesc atenția și creativitatea pentru a vedea care este răspunsul corect.

Care este răspunsul corect al testului de inteligență?

Imaginea de astăzi îți testează categoric abilitățile și te provoacă să găsești calul în pădurea plină de copaci în doar 7 secunde. Nu trebuie să trișezi și să te folosești de mai mult timp decât ai la dispoziție.

Poți să împărtășești testul cu alți prieteni apropiați sau familia ta pentru a vedea cine este cel mai inteligent dintre voi. Desigur că cel care aduce răspunsul corect mai repede trebuie să primească un premiu pentru ca tot concursul să fie unul mai frumos.

Pentru mulți, testul de astăzi a fost o reală provocare. Specialiștii au subliniat că foarte puțini oameni și-au dat seama unde se află animalul. Calul poate fi văzut în partea de stânga jos a imaginii. Acesta este negru și cu siguranță este unul sălbatic. Animalul este foarte frumos și se află chiar în apropierea unui copac. Tu l-ai văzut?

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Mașinile diesel devin istorie. Motorina nu mai este rentabilă în benzinării
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
BANII românilor sunt verificați. Statul CONFISCĂ tot. Legea pe care ești obligat să o respecți
Capital.ro
Românii care pot primi de la stat până la 12.000 de lei. Trebuie doar să depună o cerere
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro