Teo Trandafir nici nu mai vrea să audă de el. Ce s-a ales de fostul ei soț, Constantin Iosef

Teo Trandafir nici nu mai vrea să audă de el. Ce s-a ales de fostul ei soț, Constantin Iosef
Teo Trandafir nici nu mai vrea să audă de el. Ce s-a ales de fostul ei soț, Constantin Iosef?

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, s-a cunoscut pe Facebook cu cel care urma să îi devină soț în 2012, Constantin Iosef. Cei doi și-au anunțat divorțul după șase luni de mariaj, iar acum vedeta Kanal D nici nu mai vrea să audă de el. Ce s-a ales de fostul partener?

Teo Trandafir nici nu mai vrea să audă de fostul ei soț, Constantin Iosef

Teodora Virginia Trandafir (51 de ani)a avut un parcurs al vieții presărat cu de toate, dar mai ales cu încercări în dragoste. Teo a copilărit în Pitești până în clasa a doua, când s-a mutat cu părinții în București, de unde s-au mutat, la scurt timp, în Braila, unde a terminat liceul. A urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă-engleză, apoi s-a angajat pentru prima dată ca vânzătoare de bilete de agenție de turism. În 1990, drumurile au adus-o din nou la Brăila, când s-a căsătorit cu pilotul Alexandru Trandafir.

Teo Trandafir nici nu mai vrea să audă de el. Ce s-a ales de fostul ei soț, Constantin Iosef
Constantin Iosef și Teo Trandafir

Cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani de mariaj. În anul 2004, vedeta Kanal D a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia. În luna decembrie a anului 2011, l-a cunoscut pe Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Căsnicia a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează, după ce fostul jucător de rugby a părăsit-o înainte de Crăciun.

”Credeam în iubire pe atunci”

Acum, Teo nu mai vrea să audă de el, relația cu Constantin lăsându-i un gust amar. „Un bou! Recunsoc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram!!! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, spunea Teo, în urmă cu câțiva ani.

După separarea de prezentatoarea TV, viața lui Constantin Iosef s-a schimbat radical. Bărbatul s-a mutat înapoi în Franța și s-a căsătorit pentru a treia oară, cu o femeie de afaceri pe nume Manuela, care a fost prima și marea lui dragoste încă de la vârsta de 18 ani. De asemenea, și aspectul său fizic este diferit. Fostul soț al omului de televiziune a reușit să slăbească considerabil, ajungând la forma fizică din anii în care era sportiv de performanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI