Teo Trandafir, la cuțite cu Bursucu’? Schimb dur de replici în direct, la Kanal D VIDEO

Teo Trandafir, la cuțite cu Bursucu’? Schimb dur de replici în direct, la Kanal D VIDEO
De ce s-au certat Teo Trandafir si Bursucu

Teo Trandafir și colegul ei de platou Bursucu au avut o mică altercație în cadrul emisiunii moderată de vedetă la Kanal D. De la ce a pornit neînțelegerea lor. Totul a fost în direct.

De ce s-au contrazis Teo Trandafir și Bursucu?

Teo Trandafir a avut parte de o reacție incredibilă la adresa colegului ei de platou Bursucu. În timpul unui dialog purtat cu actorul Mugur Mihăescu, invitat la Teo Show în ediția de marți, 26 octombrie, prezentatoarea TV s-a certat cu asistentul ei, după ce Bursucu a întrerupt-o de mai multe ori.

Gazda emisiunii de la Kanal D a fost vizibil deranjată de intervențiile coprezentatorului său, motiv pentru care Teo Trandafir i-a atras atenția de câteva ori fostului coregraf de la Dansez pentru tine.

„Taci din gură! Stai! Stai! Nu vorbi tare, nu vorbi în urechea mea. Lasă-mă să mă concentrez măcar o dată, nu mai răcni! Trebuie să mă conțin.”, i-a spus Teo colegului ei din emisiune, în direct, la Teo Show.

Altercația a continuat atunci când Adrian Cristea, cunoscut publicului român drept Bursucu, a vrut să îi adreseze o întrebare invitatului Mugur Mihăescu, moment în care Teo Trandafir a reacționat, din nou:

„Eu nu mă așteptam ca tu să fii atât de implicat în acest mic, amărât de interviu. Tot ce-ți vine tu faci în emisiune? Ar fi bine să nu.”, a continuat vedeta.

Ce i-a reproșat tatăl lui Teo Trandafir celebrei sale fiice

Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir, este medic cardiolog de profesie, însă de câțiva ani este imobilizat la pat din cauza unor probleme serioase de sănătate.

Părintele vedetei de la Kanal D primește ajutor din partea soției sale, iar relațiile cu fiica lui s-au răcit de ani de zile. Bărbatul le-a mărturisit jurnaliștilor de la Impact că nu și-a văzut fata de trei ani de zile și vorbesc rar la telefon.

„Pe Teo Trandafir o las în pace și încerc să n-o deranjez deloc. Ea mă mai sună și îmi spune: ”Cheamă-mă și vin!”. Dar eu îi zic: ”Nu poți face nimic, vezi-ți de treaba ta!”. Eu și Teo ne vedem rar, relația e strânsă, dar la modul ”Eu te las în pace, ca să-ți vezi de viață”.

Dacă ea e bine și eu sunt bine. Nu ne-am mai văzut de mult timp, Teo nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. Nu prea o sun, nu am această dorință. Nu e vorba că avem o relație rece, e vorba despre respect, despre lucruri din trecut. Acum sunt un muribund. Stau în casă, sunt al dracului de cumințel. Mai facem haz de necaz, nu vedeți ce vremuri grele trăim?”, a declarat Ion Uță pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI