Cine o sună pe Teo Trandafir noaptea: “Numărul meu este destul de cunoscut”

Cine o sună pe Teo Trandafir noaptea: “Numărul meu este destul de cunoscut”
Ce apeluri primește Teo Trandafir în timpul nopții. Vedeta a spus tot

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezentatoare de televiziune din România, așa că nu este de mirare că foarte mulți oameni își doresc să o cunoască sau să poarte o discuție cu aceasta. Vedeta a mărturisit cine o sună noaptea.

Teo Trandafir, dezvăluiri inedite. Cine o sună în timpul nopții

Teo Trandafir a reușit să își construiască o carieră cu adevărat spectaculoasă în televiziune, așa că se bucură de foarte mulți fani care îi urmăresc în fiecare zi emisiunea. Totuși, ținând cont că numărul ei de telefon este destul de cunoscut, aceasta se confruntă cu anumite probleme.

Mai exact, prezentatoarea de televiziune nu le poate răspunde prietenilor la orice oră la telefon, mai ales pentru că s-a confruntat cu anumite situații în care a fost sunată de oameni necunoscuți în timpul nopții.

Totuși, ea încearcă să compenseze prin faptul că își citește mereu mesajele pentru a afla dacă există vreo urgență printre oamenii care îi sunt apropiați. Teo Trandafir a mărturisit că se trezește destul de des în timpul nopții, iar atunci își verifică telefonul.

„Din nefericire nu pot face acest lucru. Numărul meu de telefon este destul de cunoscut, încât am primit telefon la ora 3 dimineața de genul “Doamna Teo, sunt la o petrecere la Oradea și doream să știu dacă acesta este numărul dumneavoastră de telefon”.

Dar am învățat să compensez. De fiecare dată când mă trezesc noaptea, ceea ce se întâmplă des, îmi verific telefonul și dacă am un mesaj urgent răspund imediat.”, a povestit Teo Trandafir pentru Ciao.

„Zilnic sunt în emisie”

Teo Trandafir este mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze, chiar dacă trece prin clipe dificile. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că spațiul public i-a devenit refugiu, ținând cont că se află la filmări în fiecare zi, indiferent de ce i se întâmplă în viața personală.

Totuși, prezentatoarea de televiziune profită de weekend-urile libere și dă o fugă ori de câte ori are ocazia la Pitești, unde locuiește mătușa ei, pentru a se relaxa și a scăpa de stresul din viața cotidiană.

„Nu prea am unde să mă duc, sunt expusă tot timpul, astfel încât refugiul meu este spațiul public. Înțeleg cât de ciudat poate părea acest lucru, dar chiar nu am unde și la cine să mă duc.

Indiferent de ce mi se întâmplă, zilnic sunt în emisie. Dar în weekend, ori de câte ori pot, merg la mătușa mea, la Piteșți.”, a adăugat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI