Teo Trandafir, apariție de senzație în timpul nopții. Am surprins-o într-un moment neașteptat (exclusiv)

Teo Trandafir, apariție de senzație în timpul nopții. Am surprins-o într-un moment neașteptat (exclusiv)
Teo Trandafir, apariție la ceas târziu. Iubitul vedetei o aștepta

Teo Trandafir a surprins cu recenta sa apariție. Cum a fost surprinsă celebra prezentatoare de televiziune de către paparazzi impact.ro? Iubitul ei o aștepta noaptea, în București.

Teo Trandafir, apariție în toiul nopții. Vedeta era așteptată de iubitul ei

Teo Trandafir e o femeie norocoasă. Aceasta e sănătoasă, are o fiică extrem de frumoasă și inteligentă și poate să se mândrească și cu o carieră fulminantă. Mai mult decât atât, își trăiește în liniște și povestea de iubire pe care o are alături de un domn care cu siguranță e un gentlemen, cel puțin așa arată ultimele imagini cu cei doi. Prezentatoarea simpatică a fost surprinsă de paparazzi impact.ro noaptea târziu, într-o zonă din nordul Capitalei. În fața clădirii o aștepta iubitul ei, gata să o conducă acasă.

Amintim că Teo i-a mărturisit în urmă cu o scurtă perioadă Denisei Rifai faptul că niciodată nu a fost o persoană singuratică și că nu a dus lipsă de un bărbat cu care să poarte discuții interesante și care să o aprecieze la adevăratul său nivel. De asemenea, aceasta a mai mărturisit și că nu a acceptat niciodată orice fel de relații cu bărbați care să nu o stimuleaze intelectual. „Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu-mi place să fiu singură în sensul ăla. Să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă. Asta mi se pare fabulos la un bărbat”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Recunosc, am iubit un bou”

Din păcate, colega de platou a lui Adrian Cristea a mai detaliat că s-a îndrăgostit orbește de un bărbat care a adus-o în fața ofițerului stării civile. Aceasta a povestit pe șleau despre mariajul cu Constantin Iosif, poveste pe care o regretă într-o măsură, pentru că a iubit o persoană alături de care a legat o relație care nu a trecut testul timpului.

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou. La aproape 45 de ani, imi este greu sa cred ca va aparea vreun Făt-Frumos pe un cal alb care să mă cucerească și să mă ceară în căsătorie. Daca exista, sa mi-l arate si mie cineva. Nu cred că mă voi mai căsători vreodată. Cu siguranta, nu exista barbatul perfect”, a declarat Teo Trandafir la șapte ani de la divorțul de Constantin Iosif.