Tentativă la viața Dianei Șoșoacă? Senatoarea a spus tot adevărul: ”Ne-au răsturnat cu mașină cu tot”

Tentativă la viața Dianei Șoșoacă? Senatoarea a spus tot adevărul: ”Ne-au răsturnat cu mașină cu tot”
Diana Șoșoacă și fiica ei, răsturnate cu mașina

De-acum celebra Diana Șoșoacă, actualmente senator independent, este una din cele mai vocale persoane publice împotriva actualei guvernări. După ce, recent, a fost amendată pentru mitingurile din capitală, a povestit despre un episod de anul trecut. Relatarea, parcă scoasă din filmele cu James Bond, este una dramatică, spune senatorul Șoșoacă.

Diana Șoșoacă și fiica ei, răsturnate cu mașina

De când a intrat în spațiul politic românesc, senatorul Șoșoacă a devenit una din vocile dure împotriva actualei guvernări și a deciziilor acesteia. Recent a fost participant activ la mitingurile din capitală.

Ca urmare senatorul a fost amendat de către jandarmi, fiind obligată să plătească trei amenzi în valoare totală de 4.500 de lei, pentru nepurtarea măștii. Sâmbătă seara, la Antena 3, senatorul povestește un episod întâmplat anul trecut. Conform relatărilor, anul trecut, senatorul Șoșoacă aflându-se cu fiica sa în mașină, ar fi fost răsturnată într-un canal de beton.

”(..) anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele. După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor. Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot.

Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă. Eu știu cine mi-a intrat în casă. Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale. Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc ordine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus.”, declara senatorul Șoșoacă la Antena 3.

”De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul”

Prezență permanentă la ultimele mitinguri, unele ilegale, anti-mască de protecție și anti-măsuri restrictive, Diana Șoșoacă recunoștea tot la Antena 3, că a devenit incomodă autorităților. Deși amendată cu suma colosală de 4.500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, senatorul Șoșoacă declară cu nu se va potoli, și că va continua aceste moduri de protest împotriva măsurilor abuzive ale autorităților. Senatorul Șoșoacă făcea declarația războincă în aceeași intervenție televizată, la Antena 3, declarând:

„Să știți un lucru: guvernelor, parlamentelor și conducătorilor de stat le este foarte frică de poporul trezit și unit. Pentru că poporul deține adevărata putere și este suveran. De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții. Și nu sunt singură. Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le mulțumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneți voi, sursele – care m-au ajutat și mă ajută.

Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor. Niciodată nu-i voi trăda pe acești oameni, pentru că efectiv și-au pus pielea-n băț ca să ajute un popor, iar repercusiunile asupra lor sunt cumplite … Ei nu mai au ce să-mi facă mie acum, pentru că am căpătat o notorietate atât de mare.”, declara senatorul Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI