Bia a revenit în casa Puterea Dragostei, la Kanal D. Cum a reacționat Andreea Mantea când a văzut-o

Autor: Chivu Ana - 15:31, 13 sept. 2019
Bia a revnit la Puterea Dragostei! Cum au primit-o concurenții?

Bia a revenit în casa Puterea Dragostei! Tânăra face parte din categoria concurenților care pe cât sunt iubiți, pe atât sunt și de urâți de fani, conform comentariilor internauților de pe rețelele de socializare. Cum a fost întâmpinată bruneta la prima apariție, după ce a trecut prin România?

Bia a revenit în casa Puterea Dragostei?

Frumoasa brunetă care i-a prins în mrejele sale pe cei mai buni prieteni din competiție, Jador și Mocanu, a revenit la Puterea Dragostei. Din păcate pentru aceasta, alta a reușit să le ia mințile în timpul în care aceasta se afla în România.

Acum, Andra Voloș s-a sărutat cu Bogdan Mocanu, semn că ar vrea să încerce o idilă cu acesta, iar Jador se află acasă, după ce medicii i-au indicat faptul că trebuie să suporte o intervenție chirurgicală. Starea lui de sănătate se agravase în ultimul timp, așa că artistul a decis că nu mai este vreme de o altă amânare. Bia a fost extrem de bine întâmpinată de prietenii pe care a vut timp să să-i facă înainte de plecare.

Bia, revenire la Puterea Dragostei. Marinela Mavrodin s-a bucurat excesiv de apariția brunetei
Bia, revenire la Puterea Dragostei. Marinela Mavrodin s-a bucurat excesiv de apariția brunetei

Ce au spus concurenții?

Andreea Mantea s-a bucurat, ca de fiecare dată, la a doua șansă care i se dă unui concurent pentru a-și găsi iubirea. Cea mai bucuroasă a fost însă Marinela Mavrodin.  „A venit înapoi! S-a întors Bia! Cât este ea de frumoasă? Doamne, ce frumoasă!”, a spus aceasta pe o rețea de socializare, după ce s-a pozat și filmat în voie cu bruneta, pentru a nu rata cumva vreo amintire.

Fanii emisiunii sunt curioși de viitorul parcurs al acesteia în show-ul dragostei, mai ales după ce cei doi băieți care și-au declarat intențiile bune față de ea nu mai au intenția îndreptată spre dansatoare. Ceea ce au putut observa urmăritorii din online ai Biei a fost noua schimbare. Mai mulți au comparat-o cu Cleopatra datorită bretonului drept și a părului brunet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI