O nouă idilă, în casa Puterea Dragostei. Jador, trădat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

O nouă idilă, în casa Puterea Dragostei. Jador, trădat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra
Idilă la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei aduce în prim-plan o idilă la început de drum. Jador, unul dintre cei mai controversați concurenți din ambele sezone, fiind prezent de la început, a părăsit competiția, timp în care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a făcut-o pe frumoasa brunetă să-l uite definitiv pe solist și să se bucure de cuvintele frumoase ale altui bărbat. Despre cine este vorba și ce decalrații au făcut amorezii?

Nouă idilă la Puterea Dragostei! Andra nu mai are ochi pentru Jador

Jador a trebuit să iasă urgent din competiția dragostei din cauza unor probleme de sănătate. Cântărețul s-a aflat de curând în platoul emisiunii Teo Show unde a mărturisit exact care este starea sa de sănătate și care sunt demersurile pentru a se însănătoși.

„Sunt bine, sunt sănătos, o să fac un vlog și o să vă povestesc ce s-a întâmplat.. Nu am nimic în principiu. Nu mor, dar nici bine nu sunt. Sunt la spital. Trebuie să mă operez. Din cauza supărărilor ținute în mine, fierea mea a fost afectată”
Jador

Idilă mult așteptată la Putere Dragostei. Jador, lăsat cu ochii în soare
Idilă mult așteptată la Putere Dragostei. Jador, lăsat cu ochii în soare

Fereşte-mă de prieteni, că de duşmani mă feresc singur!

Toate bune și frumoase până când Jador și-a făcut bagajul și a dat fuga acasă pentru a se opera. Bogdan Mocanu, declarat cel mai bun prieten al solistului (nu numai în cadrul show-ului) a rămas să vegheze asupra frumoasei după care i sau aprins călcâiele lui Jador. A vegheat până…s-a îndrăgostit.

Ne-am văzut, ne-am plăcut. Ce rămâne de făcut? Din păcate pentru cântăreț, nu s-a îndrăgostit doar el de ea. În emisiune, presați de întrebările Andreei Mantea, cei doi porumbei au recunoscut timit că-și vorbesc zilnic și că Andra chiar refuză de o bună perioadă orice omunicare cu Jador, astfel ca Bogdan să fie pe primul loc. Amândoi, cu glas domol, aproape că i-au șoptit prezentatoarei că au început să-și dea o șansă pentru a se cunoaște din ce în ce mai bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI