30 sept. 2021 | 13:10

Taxa auto revine? Vești proaste pentru milioane de șoferi români de la Dan Vîlceanu

News
Taxa auto revine? Vești proaste pentru milioane de șoferi români de la Dan Vîlceanu
Anunț important pentru toți șoferii

Noi vești pentru șoferi! Revine sau nu taxa auto? Dan Vîlceanu a anunțat că sunt discuții la nivelul Guvernului cu privire la acest detaliu. Iată anunțul ministrului Finanțelor!

Anunț ministru Finanțelor: revine sau nu taxa auto?

Taxa auto ar putea să fie reintrodusă în România. Ministrul Finanțelor a anunțat că există la moment discuții la nivelul Guvernului cu privire la această nouă taxă.

Oficialul a declarat că în primul rând autoritățile trebuie să se gândească la cum vor proceda în această privință pentru că au fost situații în care oamenii au trebuit să primească banii înapoi din cauză că a fost gândită greșit.

Una dintre opțiuni ar fi să fie inclusă în prețul combustibilului. Dan Vîlceanu a susținut și că atunci când soluția va fi una clară, va fi imediat împărtășită cu toți românii.

”În primul rând trebuie să ne gândim cum facem cu această taxă. Pentru că am avut situații în care a trebuit să dăm banii înapoi la oameni, pentru că a fost gândită greșit. O propunere era să fie inclusă în prețul combustibilului. Sunt tot felul de propuneri. Când vom avea o soluție clară, o vom comunica”, a declarat Dan Vîlceanu la Antena 3.

Protestul în fața Guvernului

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a organizat în cursul zilei de miercuri o acțiune de protest pentru a cere soluționarea problemelor din Transporturi.

Asociațiile patronale din transporturi rutiere au protestat după ce Ministerul Finanțelor nu a renunțat la impozitarea diurnei pe care o consideră venit salarial. Șoferii sunt revoltați de intenția ANAF de a impozita diurnele și de prețurile polițelor RCA.

„Toate nemulțumirile sunt din cauza tuturor guvernelor”

„Toate nemulțumirile sunt din cauza tuturor guvernelor, dar mai nou, actualul prim-ministru, domnul Cîţu, fost ministru de Finanțe, pe timpul pandemiei, anul trecut, spunea că ne ajută cu eșalonarea datoriilor către stat. Bun, ne-a ajutat, aşa este.

Luna trecută am plătit 460 de lei şi acum am plătit 1.200 de lei. Deci de trei ori. Nu o consider justificativă. La fiecare faliment al unei societăți de asigurări, imediat explodează. Deci vine din spate explozia prețurilor la RCA.

Până în anul în curs, anul trecut nu ne carantinau. Intram în țară indiferent din ce zonă veneam, deci nu erau probleme. Anul acesta deja a început cu probleme, dar eu nu văd ceva justificat, întrucât eu dacă merg la o firmă la încărcat, eu nu am contact cu respectivii angajați „, a spus unul din șoferii care au protestat în cursul zilei de miercuri în fața Guvernului, arată antena3.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Lista numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro