Tavi Clonda știe secretul unui mariaj bun. Ce i-a spus Gabrielei Cristea să nu facă: „Este greu”

Tavi Clonda știe secretul unui mariaj bun. Ce i-a spus Gabrielei Cristea să nu facă: „Este greu”
Tavi Clonda știe secretul unui mariaj bun.

Tavi Clonda știe secretul unui mariaj bun. Ce i-a spus Gabrielei Cristea să nu facă. Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Ei au o familie superbă și au vorbit despre relația lor. Iată ce a spus Tavi Clonda despre relația cu Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, emoții cu mezina familiei

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt părinți dedicați, au și o relație frumoasă și își găsesc mereu timp unul pentru celălalt. Recent, cei doi părinți au avut parte și de o provocare, dat fiind că mezina familiei nu s-a simțit foarte bine. În urma investigațiilor, medicii i-au prescris antibiotic.

„Da, ni se mai întâmplă în preajma sărbătorilor să mai pățim și lucruri de genul. Cea mică nu s-a simțit bine, a făcut febră 39 cu 3, cu 4. Am fost sâmbătă la clinică, ne-am impacientat, nu prea mânca, a făcut și scaun moale. I-am făcut niște analize, a avut o enterită și puțină faringită rămasă din trecut.

Am fost nevoiți să îi dăm antibiotic, iar în 2 zile s-a făcut bine. De Paște a fost cât de cât bine, dar cu tratament și cu regim”, a dezvăluit Tavi Clonda, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Tavi Clonda a spus că, deși fetițele le ocupă majoritatea timpului, cei doi părinți mai găsesc timp și pentru ei.

„Chiar astăzi ne-am găsit timp, am profitat pentru că este și bunica pe la noi. Am făcut o plimbare în jurul Bucureștiului. Bine, am avut și treabă, am combinat utilul cu plăcutul.

Cam greu găsim timp, poate după ce se culcă ele sau când sunt la grădiniță. Avem și de făcut contracte, o mulțime de alte lucruri. Totuși, ușor cresc, iar cu cea mare deja ne înțelegem mai bine, face deja multe lucruri singură. O să crească și cea mică și o să ne reluăm tabieturile”, a mai dezvăluit artistul pentru sursa citată.

Tavi Clonda știe secretul unui mariaj bun

Tavi Clonda a dezvăluit și cum anume s-a schimbat relația lor de când au venit pe lume copiii, însă luptă ca între ei totul să fie bine. El i-a spus soției sale să doarmă împreună, în cazul în care copiii nu plâng și nu au nevoie de ei.

„Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele. Este greu, dar i-am spus Gabrielei: „Copiii sunt copii, soțul este soț”.

Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei.”, a spus Tavi Clonda.