Tatăl lui Teo Trandafir, primele declarații despre scoaterea emisiunii fiicei sale din grila Kanal D: „O să îi dau acum un telefon” EXCLUSIV

Tatăl lui Teo Trandafir, primele declarații despre scoaterea emisiunii fiicei sale din grila Kanal D: „O să îi dau acum un telefon” EXCLUSIV
Tatăl lui Teo Trandafir, primele declarații despre scoaterea emisiunii fiicei sale din grila Kanal D

Tatăl lui Teo Trandafir, Ion Uță, a făcut primele declarații despre scoaterea emisiunii fiicei sale din grila de programe, de la Kanal D, o veste care a apărut recent în spațiul public, și care a ajuns și la urechile părintelui celebrei prezentatoare de televiziune. Iată ce a declarat medicul cardiolog, în exclusivitate pentru Impact.ro!

Tatăl lui Teo Trandafir, primele declarații despre scoaterea emisiunii fiicei sale din grila Kanal D

Informația apărută în spațiul public, conform căreia emisiunea lui Teo Trandafir, „Teo Show”, de la Kanal D, ar fi fost scoasă din grila de programe a postului, a fost comentată și de părintele celebrei prezentatoare TV. Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir, în vârstă de 80 de ani, care locuiește în Brăila, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că nu avusese cunoștință despre acest subiect, însă că îi va telefona fiicei pentru a o susține.

„Îmi pare tare rău, mă uitam zilnic la emisiunea ei, avea invitați buni. Nu am știut că emisiunea va fi scoasă din grila de programe, nu mi-a spus. O să îi dau acum un telefon să vorbesc cu ea, să o susțin. Deși este mai mult treaba lor decât treaba mea, ce ține de televiziune… O să revină probabil din toamnă…”, a declarat Ion Uță, în exclusivitate pentru Impact.ro.

De altfel, Teo Trandafir și tatăl ei, Ion Uță, au acum o relație strânsă, iar din discuțiile lor nu lipsesc cuvintele „te iubesc”. Însă nu la fel au stat lucrurile și în urmă cu câțiva ani. Se întâmpla în 2011 când neînțelegerile dintre ei debutau.

La vremea respectivă, Teo Trandafir, diagnosticată cu pancreatită, a fost operată de urgență la Viena, iar Ion Uță nu a venit să o viziteze la spital. La rândul ei, Teo Trandafir nu și-a invitat părintele la nunta ei cu Constantin Iosef, iar Ion Uță nu a invitat-o pe ea la cununia civilă cu cea de-a doua soție.

Teo Trandafir și tatăl ei au îngropat securea războiului

Însă relația părinte-fiică este acum una strânsă, îngropând securea războiului. Ion Uță își susține la greu fiica, și invers. Cei doi comunică des, așa cum declara și în urmă cu ceva timp:

„Așa e, eu și Teo vorbim cât de mult se poate și ne spunem te iubesc. Ne mai luam și așa la câte o ceartă pe subiectul cine iubește mai mult, că eu o țin una și bună că eu o iubesc mai mult. Vorbim amabilități. E o distanță între noi totuși. Ea are treburile ei, eu am treburile mele. Ne vedem cât de des se poate, vorbim la telefon și se interesează de soarta mea.

Eu sunt rău cu sistemul motor, nu pot să mai merg, să alerg! Ea mă întreabă mereu: tată, pot să fac ceva pentru tine? Eu îi spun:Teo, pune-te tu pe tine în față și pe fata ta!.”, mărturisea Ion Uță, în urmă cu ceva timp, pentru Click.ro.

Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D

Postul de televiziune Kanal D pregătește schimbări în grilă, începând cu săptămâna viitoare. În ceea ce privește emisiunea „Teo Show” a lui Teo Trandafir, despre care s-a spus că ar fi fost scoasă de pe post din cauza unor audiențe mici, ei bine, în comunicatul oficial al stației se precizează că, de fapt, emisiunea va intra în vacanță, iar show-ul va reveni cu forțe proaspete pe micile ecrane, din toamnă.

În comunicat se anunță că pe tronsonul orar al emisiunii Teo Show intră „Casa iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, o fostă vedetă de la Antena 1, care se află însă de ani buni la Kanal D.

Emisiunea Teo Show, prezentă la Kanal D din anul 2013, va reveni, așadar, pe micile ecrane, din această toamnă, cu surprize pentru urmăritorii săi.