Tatăl lui Mihai Tudose a murit de coronavirus. Durere fără margini în familia fostului premier

Tatăl lui Mihai Tudose a murit de coronavirus. Durere fără margini în familia fostului premier
Tatăl lui Mihai Tudose a murit de coronavirus. Durere fără margini în familia fostului premier

Luni dimineață, tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit, după ce în urmă cu câteva zile fusese diagnosticat cu coronavirus. Conform primelor declarații, Constantin Tudose urma să împlinească vârsta de 80 de ani și avea și boli preexistente.

Tatăl lui Mihai Tudose a murit de coronavirus

Menționăm că trupul neînsuflețit va fi depys miercuri, 15 iulie, la ora 11:00, la capela din Cimitirul Sf. Constantin şi Elena din Brăila, iar înmormântarea şi slujba de înhumare vor avea loc tot miercuri, la ora 13:30.

Pe data de 9 iulie 2020, săptămâna trecută, tatăl fostului premier PSD a fost adus de urgență la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

De asemeneam Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus, notează Antena3.

Medicul și-a făcut testul de coronaavirus după ce a aflat că un pacient de-al acestuia, tatăl lui Mihai Tudose, căruia îi asigura tratament la domiciliu în timpul liber, era deja infectat cu noul virus.

Cine este Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose în vârstă de 53 de ani este în prezent europarlamentar. De menționat este că el a deținut funcția de prim-ministru în perioada iunie 2017-ianuarie 2018.

Mihai Tudose s-a născut la data de 6 martie 1967, Brăila, și este un politician român, ales deputat de Brăila în Parlamentului României din partea partidului PRO România. Acesta a îndeplinit funcția de prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018. De asemenea, de la momentul vacantării postului de prim-ministru al României, asigurarea interimatului a fost efectuată de Mihai-Viorel Fifor (16 ianuarie 2018 – 29 ianuarie 2018).

Ca activitate profesională, Mihai Tudose a debutat în 1992 ca șef birou senatorial, până în 1999 când, pentru un an, a fost consilier județean și a lucrat în același timp și ca jurist. Din anul 2000, Mihai Tudose reprezintă Brăila în Camera Deputaților. Mai mult, din anul 2004, acesta este președinte al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare din Camera Deputaților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI