Victor Ponta dezvăluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro România. Fostul premier și-a postat demisia pe Facebook

Dacă mariajul dintre Mihai Tudose și Victor Ponta a fost unul sub bune auspicii, se pare că acum s-a pronunţat divorțul dintre cei doi! Victor Ponta a dezvăluit motivul plecării fostului Premier din structura de partid. Victor Ponta dezvăluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro România.

Victor Ponta dezvăluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro România.

Se pare că rezultatele dezastruoase din alegerile prezidențiale, dar și susținerea noului Guvern liberal de către fostul Premier Mihai Tudose, au fost prea mult pentru Victor Ponta. Acesta din urmă, la finele lunii noiembrie, mai exact pe 26 noiembrie, cerea public demisia fostului Premier, Mihai Tudose, spunând atunci că:

“Pro România îi solicită lui Mihai Tudose să nu mai tranzacţioneze voturile partidului pentru avantaje personale. Pro România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susţinător al PNL, aşteptăm să dea dovadă de minimă onoare şi bun simţ, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar”, se arăta la acel moment într-un comunicat al Pro România citat de Agerpres.

Mihai Tudose își anunță demisia pe facebook
Victor Ponta dezvăluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro România. Fostul premier și-a postat demisia pe Facebook

Demisia anunțată pe facebook

În acest context scandalul din interiorul partidului s-a adâncit, iar presiunea asupra europarlamentarului Tudose, acesta declarând la momentul comunicatului că nu intenţionează să demisioneze, a fost din ce în ce mai mare.

 

Se pare că promisiunea de atunci nu mai coincide cu realitatea de astăzi, deoarece într-o postare de pe pagina să oficială de pe Facebook. Deputatul Mihai Tudose își anunță demisia din structura Pro România, începând de astăzi, 2 decembrie 2019. Mai mult, Mihai Tudose justifică această decizie, diplomat, deoarece a ales să plece la Bruxelles, renunțând astfel la partid.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI