Tatăl lui Jador, în politică. Ce a făcut Romeo Dumitrache, nimeni nu credea că e posibil

Tatăl lui Jador, în politică. Ce a făcut Romeo Dumitrache, nimeni nu credea că e posibil
Tatal lui Jador, in politica. Ce a facut Romeo Dumitrache, nimeni nu credea ca e posibil

Tatăl celebrului cântăreț de manele Jador a luat o decizie radicală. Nimeni din familia lui nu credea că va face acest pas, dar iată că s-a întâmplat. Romeo Dumitrache a intrat în politică! Pe lângă un artist, în familia lui Jador există și un politician.

Tatăl lui Jador a devenit politician

Tatăl lui Jador s-a apucat de politică. Romeo Dumitrache a fost la un pas să câștige alegerile și să intre în Consiliul Local. Ce partid l-a învins pe băcăuan. Este condus de un nume greu din politica românească.

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, a intrat în politică. Bărbatul s-a înscris pe listele PNL și a candidat, anul trecut, pentru un post în Consiliul Local al comunei Horgești, județul Bacău. Din păcate, gruparea condusă de Ludovic Orban a fost înfrântă de PSD.

Romeo Dumitrache a candidat pentru PNL

Tatăl artistului de manele a pierdut lupta cu Partidul Social Democrat, la Horgești. Romeo Dumitrache a fost numărul 4 din 19, pe lista consilierilor locali propuși de PNL pentru Consiliu. Ceea ce părea deja o victorie pentru tată lui Jador s-a dovedit, de fapt, o mare înfrângere. A pierdut alegerile în fața contracandidatului de la PSD.

A fost înfrânt de un partid celebru

Câștigătoarea alegerilor pentru Primăria Horgești, din județul Bacău, a fost social-democrata Luminița-Adriana Temea, cu 64,5%. Spre deosebire de liberala Maricica Popa, care a primit doar 10,19% din voturile alegătorilor din localitatea băcăuană, potrivit Wowbiz.

În urma voturilor, PSD a primit 10 posturi, PNL și USR câte două, iar ProRomânia, unul singur. Candidata din partea PNL, care era și în poziția 1 pentru Consiliul Local, s-a retras din această poziție, așa că următorii doi candidați au trecut în față, lăsându-l pe Romeo Dumitrache primul sub linie.

Jador a avut o copilărie grea

În repetate rânduri, Jador a mărturisit că anii copilăriei nu au fost cei mai frumoși. Părinții lui s-au descurcat greu cu banii, însă, de când băiatul lor a cunoscut faima, lucrurile par să se fi schimbat în ultima vreme pentru întreaga familie. Cântărețul a dezvăluit că părinții lui dețin acum o afacere în Bacău care le aduce un profit frumos.

”Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a povestit Jador, pe vremea când era concurent la ”Puterea Dragostei”.

De altfel, situația materială bună a familiei Dumitrache se poate observa și în vlogurile manelistului făcute acasă, la Horgești. Fanii săi au putu observa o gospodărie destul de mare și îngrijită, de care are grijă mama acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI