19 sept. 2021 | 12:23

Tatăl lui Jador, în politică. Ce a făcut Romeo Dumitrache, nimeni nu credea că e posibil

Monden
Tatăl lui Jador, în politică. Ce a făcut Romeo Dumitrache, nimeni nu credea că e posibil
Tatal lui Jador, in politica. Ce a facut Romeo Dumitrache, nimeni nu credea ca e posibil

Tatăl celebrului cântăreț de manele Jador a luat o decizie radicală. Nimeni din familia lui nu credea că va face acest pas, dar iată că s-a întâmplat. Romeo Dumitrache a intrat în politică! Pe lângă un artist, în familia lui Jador există și un politician.

Tatăl lui Jador a devenit politician

Tatăl lui Jador s-a apucat de politică. Romeo Dumitrache a fost la un pas să câștige alegerile și să intre în Consiliul Local. Ce partid l-a învins pe băcăuan. Este condus de un nume greu din politica românească.

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, a intrat în politică. Bărbatul s-a înscris pe listele PNL și a candidat, anul trecut, pentru un post în Consiliul Local al comunei Horgești, județul Bacău. Din păcate, gruparea condusă de Ludovic Orban a fost înfrântă de PSD.

Romeo Dumitrache a candidat pentru PNL

Tatăl artistului de manele a pierdut lupta cu Partidul Social Democrat, la Horgești. Romeo Dumitrache a fost numărul 4 din 19, pe lista consilierilor locali propuși de PNL pentru Consiliu. Ceea ce părea deja o victorie pentru tată lui Jador s-a dovedit, de fapt, o mare înfrângere. A pierdut alegerile în fața contracandidatului de la PSD.

A fost înfrânt de un partid celebru

Câștigătoarea alegerilor pentru Primăria Horgești, din județul Bacău, a fost social-democrata Luminița-Adriana Temea, cu 64,5%. Spre deosebire de liberala Maricica Popa, care a primit doar 10,19% din voturile alegătorilor din localitatea băcăuană, potrivit Wowbiz.

În urma voturilor, PSD a primit 10 posturi, PNL și USR câte două, iar ProRomânia, unul singur. Candidata din partea PNL, care era și în poziția 1 pentru Consiliul Local, s-a retras din această poziție, așa că următorii doi candidați au trecut în față, lăsându-l pe Romeo Dumitrache primul sub linie.

Jador a avut o copilărie grea

În repetate rânduri, Jador a mărturisit că anii copilăriei nu au fost cei mai frumoși. Părinții lui s-au descurcat greu cu banii, însă, de când băiatul lor a cunoscut faima, lucrurile par să se fi schimbat în ultima vreme pentru întreaga familie. Cântărețul a dezvăluit că părinții lui dețin acum o afacere în Bacău care le aduce un profit frumos.

”Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a povestit Jador, pe vremea când era concurent la ”Puterea Dragostei”.

De altfel, situația materială bună a familiei Dumitrache se poate observa și în vlogurile manelistului făcute acasă, la Horgești. Fanii săi au putu observa o gospodărie destul de mare și îngrijită, de care are grijă mama acestuia.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro