Boala rară pe care o are Jador. Ce a dezvăluit manelistul: ‘Arată-le, mamă, să vadă’

Boala rară pe care o are Jador. Ce a dezvăluit manelistul: ‘Arată-le, mamă, să vadă’
Boala rara pe care o are Jador. Ce a dezvaluit manelistul ‘Arata-le, mama, sa vada’

Jador are probleme de sănătate. A spus-o chiar el într-o emisiune TV. Afecțiunea de care suferă artistul este foarte rară și-i dă bătăi de cap, în ciuda faptului că vrea să rămână optimist că totul va fi bine. Boala îl împiedică să își desfășoare viața în mod normal.

Jador suferă de o afecțiune rară

Manelistul Jador se confruntă cu o afecțiune rar întâlnită. Puțini oameni în lume sunt ca el, de aceea artistul trebuie să se îngrijească în permamență, pentru ca problema de sănătate să nu se agraveze. Fostul concurent de la Survivor România 2021 a dezvăluit recent prin ce stări trece și cum se manifestă afecțiunea de care suferă. Până acum, vedeta Kanal D nu a oferit prea multe detalii despre sănătatea lui. Însă acum a decis să rupă tăcerea.

Cântărețul de manele a făcut o dezvăluire șocantă la TV. Jador se confruntă, de ceva vreme, cu probleme serioase la ochi. Vederea îi este afectată, deoarece suferă de o afecțiune despre care nu a vorbit prea mult până acum.

În spatele zâmbetului său se ascunde o mare durere

Toată lumea îl știe pe Jador ca fiind un artist plin de viață atât pe scenă, cât și în emisiunile la care este invitat. De fapt, în spatele zâmbetului său se ascunde o durere imensă. Solistul suferă de o boală rar întâlnită, care îi dă multe bătăi de cap.

Vedeta TV a precizat că afecțiunea rară cu care a fost diagnosticat îl împiedică să își desfășoare viața în mod normal. Invitat în cadrul unei emisiuni tv, manelistul a mărturisit că are mari probleme cu vederea.

„În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa.”, a povestit Jador la TV.

Cum se numește boala rară pe care o are manelistul

Din cauza problemelor cu vederea, Jador a întâmpinat greutăți în show-ul din Republica Dominicană, dar și la „Splash! Vedete la apă”, unde era cât pe ce să fie descalificat. La un moment dat, Faimosul a făcut saltul în apă înainte ca lumina să se schimbe din roșu în albastru, cum prevede regulamentul. Atenționat de stuff-ul emisiunii, dar și de colegi, care l-au tras la răspundere pentru greșeala comisă, concurentul de la Antena 1 a dat și o explicație pentru cele întâmplate. Jador suferă de discromatie și nu poate distinge unele culori.

„Sunt discromat. Arată-le, mamă, actele! Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți.”, a spus Jador în timpul emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

Urmăriți Playtech.ro și pe