Tatăl ei a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din lume, iar ea arată aşa. Fiica lui Barack Obama a atras toate privirile la cumpărături

de: Mariana Olteanu
26 09. 2023

Pe lângă faptul că a fost președintele Statelor Unite ale Americii pentru o perioadă bună de timp, Barack Obama se poate lăuda și cu o familie frumoasă. Acesta are două fete, Malia și Sasha. Recent, una dintre ele a fost surprinsă la cumpărături. Cum arată acum Sasha Obama?

Cum arată Sasha Obama?

Sasha Obama a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla la cumpărături. Fiica soților Obama se pare că locuiește în Los Angeles. La acel moment, tânăra se afla în jurul Whole Foods din Los Angeles, de unde a luat mai multe alimente și gheață.

Sasha a purtat o ținută lejeră și în același timp elegantă, fiind formată dintr-o bluză cu decolteu în V, cu mâneci lungi, într-o culoare violet-gri pal și o fustă boemă lungă și alba. Întreaga ținută a fost accesorizată cu o perecehe de papuci cu platformă și flori brodate dar și cu o geantă roșie și ochelari de soare verzi.

Sursă foto: profimedia

Citește și: Ce hobby are acum Michelle Obama. I-a luat prin surprindere pe toți

Sasha Obama, surprinsă de paparazzi

Nu este pentru prima oară când Sasha Obama intră în vizorul paparzzilor. Recent, tânăra a fost surprinsă în timp ce alimenta mașina. De data aceasta, fiica fostului președinte a optat pentru purtarea unui crop top și a unor blugi largi. Și atunci ca și acum, tânără a lăsat abdomenul la vedere.

Cele două surori s-au stabilit în Los Angeles. Se pare că cele două se descurcă de minune cu treburile casnice. Însă, din când în când, acestea se și răsfață. Astfel că, recent Sasha a fost văzută ieșind din luxosul centru de wellness din Los Angeles.

Centrul spa se descrie ca fiind „un sanctuar, un loc de wellness și frumusețe, inspirație și optimism”. Salonul are o gamă largă de servicii, printre acestea se numără și o serie de tratamente clasice, cum ar fi mesaje, tratamente faciale și manichiură.

Citește și: Au divorțat Barack și Michelle Obama? Zvonul care a zguduit presa americană

Fiicele lui Obama au petrecut până dimineață

Mai mult, se pare că cele două nu lasă nici distracția pe locul doi. Recent, fiicele lui Barack Obama au fost surprinse la o petrecere dată de rapperul Drake, în West Hollywood, California. Malia și Sasha au optat pentru ținute tinerești și moderne. Nici atunci, tinerele nu au scăpat de fotografii. În ciuda acestui lucru, tinerele s-au distrat și au plecat de la petrecere la ora 4.

Citește și: Acuzații grave la adresa Angelei Merkel și Barack Obama. Cum l-ar fi ajutat pe Vladimir Putin: „Este direct responsabilă“