Ce hobby are acum Michelle Obama. I-a luat prin surprindere pe toți

Ce hobby are acum Michelle Obama. I-a luat prin surprindere pe toți
Noul hobby al lui Michelle Obama

Michelle Obama i-a surprins pe americani cu noul său hobby. Ce face fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii acum în timpul liber? Fanii cuplului sunt încântați de activitatea acesteia.

Michelle Obama, nou hobby. Cu ce se ocupă acum fosta Primă Doamnă?

Soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii s-a reinventat după ce soțul său și-a terminat mandatul. Soții iau în calcul retragerea din viața publică pentru a se bucura de timp de calitate petrecut împreună, conform ABC News.

Aceasta a declarat într-un interviu pentru revista People că a descoperit o pasiune aparte pentru tricotat chiar în timpul crizei sanitare. „Știu cum să fac mânecile și un guler. Aș putea continua cu tricotatul”, a mărturisit aceasta.

Cea din urmă a susținut și că nu a lăsat de atunci andrelele din mână, pentru că ar crea o „dependență” acest hobby. „Nu poți să controlezi tricotatul. Odată ce ai făcut un fular, te apuci de o pătură. După ce o termini, te apuci de pălărie, mai apoi de șosete.”

De aemenea, fosta Primă Doamnă a vorbit și de modul în care vremurile actuale i-au ajutat pe ea și soțul său să recupereze „momentele furate” cu cele două fiice – Malia (22 de ani) și Sasha (19).

Ce au de gând soții Obama?

Tinerele și-au petrecut carantina acasă, făcând orele de la facultate online. Cei patru au locuit la imobilul familiei din Washington și Marthas Vineyard, Massachusetts. Michelle Obama a mai spus că a învățat în această perioadă să fie o înotătoare mai bună, menționând că „la bătrânețe, a constatat că lucrurile dificile pe care obișnuia să le facă nu funcționează”.

„Le-am spus fiicelor mele că mă îndrept spre pensie chiar acum”, a spus Michelle Obama. Aceasta a adăugat că ea și partenerul său de viață vor să predea proiectele pe care le au către altcineva, astfel să se poată retrage și să fie alături unul de celălalt.

„Iar Barack să poată juca mai mult golf, iar eu să-l pot tachina pentru că face asta, întrucât nu are altceva de făcut”, a mai spus fosta primă doamnă a SUA.

Noul proiect

Michelle Obama este protagonista unei emisiuni culinare difuzate pe Netflix. Proiectul își propune să îi învețe pe copii să se bucure de prepararea mâncărurilor în casă și să renunțe astfel la mesele semipreparate și mai ales la fast-food, plăcerea deosebită a multora dintre americani.

Emisiunea se numește „Waffles + Mochi” și urmează să revină în atenția tuturor pe data de 16 martie, seria fiind descrisă de aceasta drept un „spectacol hilar, înduioşător, pur şi simplu magic”.

„Mi-aş fi dorit ca ”Waffles + Mochi” să fi existat atunci când fiicele mele erau mici pentru că e genul de emisiune pe care e amuzant să o urmăreşti în familie şi care le oferă părinţilor liniştea de a şti că micuţii învaţă ceva folositor”
Michelle Obama (ABC News)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI