Au divorțat Barack și Michelle Obama? Zvonul care a zguduit presa americană

Au divorțat Barack și Michelle Obama? Zvonul care a zguduit presa americană
Au divorțat Barack și Michelle Obama?

O informație care a fost inițial doar un zvon pare să se confirme. Barack și Michelle Obama ar fi divorțat, susțin unele surse, deși se spunea despre cei doi că formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lume. Se pare că fostul președinte al Statelor Unite ale Americii petrece tot mai puțin timp în preajma familiei, iar acesta ar fi motivul despărțirii de soția sa.

Au divorțat Barack și Michelle Obama?

Barack și Michelle Obama ar fi divorțat, după o căsnicie care a durat 27 de ani. Cotidianul spaniol ABC citează revista americană Globe, care scrie că fostul președinte al SUA și soția sa trec printr-o gravă criză în relație. Chiar dacă cei doi păreau că se înțeleg foarte bine, se pare că de fapt au știut să ascundă foarte bine lucrurile care nu au mers cum trebuie.

Se pare că Barack Obama a început să petreacă tot mai puțin timp în preajma soției sale și a celor două fiice, Malia (21 de ani) și Sasha (18 ani). Acesta ar prefera să călătorească în jurul lumii în interes profesional, lăsând educația fetelor în grija soției, care este extrem de nemulțumită.

Speculații despre o posibilă despărțire între Michelle și Barack Obama s-au mai vehiculat și în trecut, mai ales după ce fosta primă doamnă a SUA a declarat că are o căsnicie grea. În momentul în care soțul ei era președinte de stat, ea a mărturisit că între cei doi au fost mai multe probleme și că au avut nevoie de terapie de cuplu. Ziarele din SUA au scris că Michelle și Barack dorm în camere diferite și că nu ar mai fi niciun fel de relație între ei, iar Barack Obama a afirmat că Michelle este o femeie rece, egoistă și foarte distantă. Cei doi soți nu au vorbit încă public despre posibilul divorț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI