Cu ce bărbat a fost surprinsă Alina Sorescu la plimbare, în oraș. Cât de galant e cu ea FOTO exclusiv

Cu ce bărbat a fost surprinsă Alina Sorescu la plimbare, în oraș. Cât de galant e cu ea FOTO exclusiv
Bărbatul lângă care a fost surprinsă Alina Sorescu la plimbare, în parc

Alina Sorescu a fost surprinsă de fotoreporteri în timp ce se afla în compania unui bărbat, altul decât soțul Alexandru Ciucu. Cei doi au zâmbit, s-au pozat și s-au plimbat în parc.

Alina Sorescu surprinsă alături de un bărbat la plimbare, în oraș. Soțul Ciucu a lipsit din nou din peisaj

Fotoreporterii Impact au surprins-o pe cântăreața Alina Sorescu alături de tatăl său, ca în cele mai recente dăți când a fost fotografiată ba pe stradă, ba în parc ori la cumpărături. Acest detaliu a făcut ca fanii să se întrebe dacă relația cu soțul scârțâie. Nu a fost făcut vreun anunț oficial în acest sens.

Presa a speculat că Alex Ciucu și Alina Sorescu nu ar mai forma un cuplu și ar fi în pragul unui divorț. Mai mult, creatorul de modă a fost surprins în preajma acelor vești la malul mării, singur, trist și abătut. Discuțiile par să treacă neobservate pe lângă cântăreața, care își bifează activitățile mai mult ajutată sau în compania altor oameni. Nu este pentru prima dată când se speculează o posibilă separare.

În urmă cu șase luni, cea mai recentă dată când cei doi au fost dați despărțiți, Alina Sorescu a intrat în direct la ”Vorbește lumea” pentru a clarifica și stopa zvonurile, negând că mariajul dintre ea și Alex Ciucu se află într-un punct nefericit.

Artista afirmă că zvonurile sunt exagerate 

„Având în vedere ce s-a spus despre plecarea sa și surprinderea soțului într-o ipostază nefavorabilă, Alexandru avea planificată o excursie la golf. La întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu am putut să-l însoțesc date fiind activitățile mele. În plus, Raisa a avut febră atunci. Oricum, a fost călătoria lui singur. Merge la golf băiețește. Nu e adevărat ce se scrie în presă. Este o exagerare. Mi-a dat un inel de curând, căci urmează să ne aniversăm căsnicia. E o exagerare.

Este straniu să citesc asta periodic, mai ales că eu sunt de mică în lumea asta și am muncit la numele meu ca acesta să fie curat, ca lumea să creadă în numele meu, să-mi fac o imagine credibilă. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus. Sunt învățată cu astfel de situații și vreau să-mi văd mai departe de viața mea și de activitatea mea”, clarifica Alina Sorescu la Pro TV.