Tatăl Anamariei Prodan, poveste de viaţă cutremurătoare. A rămas orfan la 5 ani şi şi-a pierdut prima soţie într-un tragic accident. Detalii sfâşietoare

Care este povestea de viață cutremurătoare a tatălui Anamariei Prodan? Bărbatul a rămas orfan pe când avea doar 5 ani, ulterior și-a pierdut partenera de viață în urma unui accident tragic. Cu toate astea, a continuat să lupte.

Povestea emoționantă de viață a tatălui Anamariei Prodan

Cine a fost tatăl Anamariei Prodan? Bărbatul are o poveste extrem de emoționantă. Acesta a rămas orfan pe când avea doar 5 ani, dar a reușit chiar și așa să răzbată și să își depășească condiția. Toată lumea știe că Anamaria Prodan a avut o mamă celebră, fiind una din cele mai iubite și cunoscute interprete de muzică populară din țară.

Mai puține detalii se știu, însă, despre tatăl impresarei. Ionela Prodan i-a lăsat o avere impresionantă impresarei de câteva milioane bune de euro. Ceea ce nu se știe este că cea mai mare parte a averii Ionelei Prodan a fost de asemenea moștenită de la primul soț, avocatul Traian Tănase.

Anca Savelio, sora soției lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre tatăl ei în cadrul unui interviu acordat publicației San Diego Voyager. Aceasta s-a născut în București și a mărturisit că a avut o copilărie fericită, lucru de care nu s-a putut bucura și tatăl ei care a trecut prin clipe grele.

Bărbatul și-a pierdut ambii părinți pe când avea 5 ani, ulterior la 14 ani își luase viața în piept și începea să câștige primii bani la o sticlărie. Anii au trecut, iar la 30 de ani devenise un avocat de succes și un familist convins care a încercat să paseze copiilor cele mai bune învățăminte.

A rămas orfan la 5 ani

”M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare. Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani.

Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală. A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății. Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități.

Învățăturile lui despre investiții imobiliare ca bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar”, a povestit sora Anamariei Prodan.

Avocatul Traian Tănase s-a căsătorit cu Ionela Prodan la câțiva ani după ce a rămas văduv. Prima sa parteneră de viață era o cunoscută interpretă de muzică populară care a murit tragic la doar 30 de ani, într-un accident rutier. Traian Tănase s-a stins și el din viață la 54 de ani, în anul 1992.

„Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam „Domnule”, pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii”, a povestit Ionela Prodan despre Traian Tănase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI