Ionela Prodan, mesaj pentru Anamaria Prodan după divorţul de Reghe. Ce i-a spus în vis fiicei sale

Ionela Prodan, mesaj pentru Anamaria Prodan după divorţul de Reghe. Ce i-a spus în vis fiicei sale
Ionela Prodan, mesaj pentru Anamaria Prodan după divorţul de Reghe

Ionela Prodan, regretata artistă și mama Anamariei Prodan, i-a apărut din nou în vis fiicei sale, așa cum face ori de câte ori impresara se află în momente cruciale ale vieții, spune ea.

Ionela Prodan, mesaj pentru Anamaria Prodan după divorţul de Reghe

Astfel că deși este un moment mai greu pentru impresară, în plin scandal legat de divorțul de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, ea va lansa mâine două cărți. Impresara a dezvăluit și ce anume i-a transmis, în vis, regretata Ionela Prodan.

„Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune.

Mă simt atât de liniștită astăzi căci moment mai bun pentru această lansare nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru ziarul Fanatik.

Anamaria a spus că mama sa i-a apărut de multe ori în vis și i-a oferit cele mai bune sfaturi în clipele grele ale vieții.

„Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis mi-a spus: Gata, ridică-te și mergi mai departe. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut în această dimineață să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea,. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai scris două cărți

Amintim că la data de 17 decembrie 2020, Anamaria Prodan și-a aniversat ziua de naștere și a lansat simultan două cărți autobiografice, în care a făcut dezvăluiri incendiare din viața personală și profesională.

„Da, sunt cea mai bună!’ este titlul pachetului ce reunește cele două volume autobiografice scrise de Anamaria Prodan Reghecampf.

”Am scris cartea asta pentru mine şi familia mea, pentru ca amintirile mele să rămână. În primul volum este vorba despre copilăria mea, în timp ce al doilea este legat de oamenii mei dragi din fotbal. A ieşit ceva frumos, mi-am dorit să iasă perfect. Când am ajuns la 300 de pagini mi-am dat seama că trebuie s-o împart în două volume.

Este a doua carte scrisă de mine. Prima a fost dedicată mamei mele. Familia mea a făcut istorie în fiecare domeniu. Am avut discuţii cu foarte multe editurii. Fiecare redactor, când a auzit că vreau să scriu o carte, a fost interesat. La editura Libris am găsit nişte oameni care m-au ajutat din prima şi până în ultima secundă.

Am schimbat textul de foarte multe ori, la fel şi coperta, iar ei m-au înţeles. Mi-am dorit să fie peste cartea lui Michelle Obama. În mine sunt două inimi, una de femeie şi una de bărbat. Uneori sunt băgăcioasă, vreau să ştiu dacă prietenii mei sunt bine. Şi cu soţul meu mă ciocnesc pe teme de fotbal. Mereu vreau ca fotbaliştii mei să fie foarte bine”, spunea atunci Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI