Cătălin Botezatu, reacție șoc despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf: ‘Nu duce lipsă’

Cătălin Botezatu, reacție șoc despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf: ‘Nu duce lipsă’
Cătălin Botezatu, reacție despre divorțul anului

Cum comentează Cătălin Botezatu divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Celebra impresară se află în cercul designer-ului de prieteni. Ce spune fostul jurat de la emisiunea ‘Bravo, ai stil’ despre separarea anului?

Cătălin Botezatu, reacție despre divorțul dintre Prodan și Reghecampf

Cătălin Botezatu și Anamaria Prodan sunt prieteni buni de mulți ani. Iată că acum designer-ul vine în atenția tuturor cu o primă reacție despre divorțul ei. Fostul jurat de la emisiunea ‘Bravo, ai stil’ reacționează pentru prima oară după ce despărțirea a devenit oficială.

In perspectiva vedetei, impresara nu are de ce să-și facă griji pentru viitoarele cuceriri pentru că lumea nu s-a terminat aici în dreptul poveștior sale de iubire. Creatorul de modă a scos în evidență partea bună și susține că este convins că șatena este o femeie deșteaptă care nu va avea probleme în a găsi un bărbat.

Cu toate astea, el știe că au existat și încă există sentimente între cei doi, iar ceea ce s-a întâmplat în mariajul dintre soții Reghecampf nu poate fi depășit cu ușurință.

„Asta este viaţa. Anamaria este o femeie deşteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari şi îmi sunt prieteni. Cu siguranţă îşi vor găsi echilibrul şi vor depăşi. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubeşti este greu să depăşeşti momentul atât de uşor, dar asta este.

Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, ştiu, mi s-a întâmplat şi mie. Dar viaţa e frumoasă şi trebuie să ne gândim mereu că e scurtă şi trebuie trăită la maxim.”, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV.

„Dacă stăm aşa să o tărăgănim după oricine…”

Botezatu a mai spus și că atât Prodan cât și Reghecampf trebuie să privească acum înainte și să lase trecutul deoparte. Vedeta a mai susținut și că nu este nevoie de un asemenea scenariu care să continue la nesfârșit, chiar facă vorbim de o relație lungă și de o iubire intensă trăită de cei doi. 

„Dacă stăm aşa să o tărăgănim după oricine, fie că a fost marea ta iubire, atunci ne pierdem timpul. Şi ajungi într-un punct în care te întrebi de ce nu ai profitat de acest timp să-ţi faci viaţa mai bună. Sunt „de ce-uri” din astea şi regrete, pentru că toată lumea are regrete pe care nu le mai poţi întoarce, nu mai poţi face nimic.”, a mai spus Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI