21 oct. 2024 | 15:13

Tarom lansează o nouă ofertă. Unde poți zbura cu doar 114 lei

Utile
Tarom lansează o nouă ofertă. Unde poți zbura cu doar 114 lei
Oferta este valabilă pentru o scurtă perioadă

În ultimele două decenii, Tarom a fost marcată de o serie de dificultăți care au dus compania la marginea falimentului. Datoriile uriașe, managementul ineficient și competiția acerbă au afectat grav capacitatea Tarom de a rămâne competitivă pe o piață dinamică și rapid schimbătoare. Cu pierderi anuale constante și un plan de restructurare încă incert, viitorul acestei companii de stat este tot mai neclar, iar mulți specialiști se întreabă dacă mai poate fi salvată. Cu toate astea, și cu costuri relativ mici, aflăm că Tarom lansează o nouă ofertă, oficialii companiei de stat precizând și unde poți zbura cu doar 114 lei.

Tarom, o companie de stat cu mari probleme în ultimii ani

Deși se știe că Tarom a fost mult timp un simbol al aviației românești și un jucător important pe piața transportului aerian, în ultimii ani, compania s-a confruntat cu probleme financiare majore. Ca urmare a mai multor factori, compania de stat a acumulat datorii considerabile.

În consecință, a pierdut teren în fața companiilor low-cost și a altor concurenți din industrie. Situația actuală ridică întrebări serioase despre viitorul său și despre rolul statului în salvarea acestei companii de tradiție.

Tarom se confruntă de ani buni cu o situație financiară critică, acumulând datorii de milioane de euro. Una dintre cauzele principale ale acestei crize este lipsa unei strategii coerente de dezvoltare.

De-a lungul timpului, compania a schimbat numeroși directori și echipe de conducere, fără să se implementeze un plan pe termen lung care să stabilizeze finanțele și să crească eficiența operațională.

Compania în incapacitate de a concura cu operatorii low-cost

Această instabilitate managerială a contribuit la pierderi financiare semnificative și la incapacitatea Tarom de a concura cu operatorii low-cost, care au acaparat piața internă și internațională.

Compania a încercat să se redreseze printr-un plan de restructurare aprobat de Comisia Europeană, care include reducerea flotei și personalului, dar efectele sunt încă nesigure.

Întrebarea principală rămâne dacă Tarom va reuși să își stabilizeze situația financiară sau va ajunge să fie nevoită să își declare falimentul, așa cum s-a întâmplat cu alte companii aeriene naționale din Europa.

Situația reflectă o criză mai largă a companiilor de stat, care se confruntă cu o concurență globală tot mai dură și cu presiuni interne de eficientizare. Dar, cu toate aceste probleme, aflăm că Tarom lansează o nouă ofertă.

Tarom lansează o nouă ofertă, și poți zbura cu doar 114 lei

Dacă până de curând zborurile interne concurau cu prețurile curselor externe, în unele cazuri fiind extrem de mari, conform oficialilor companiei, acum Tarom lansează o nouă ofertă, și poți zbura cu doar 114 lei.

Oferta, care este valabilă pe termen scurt, între 21 și 23 noiembrie, include pentru doar 23 de euro zboruri interne spre București. Aceeași ofertă, dar de data asta pentru 47 de euro, include și zborurile interne dinspre București spre aeroporturile din țară. Tarom mai precizează că se pot achita și zborurile dus-întors, în acest caz fiind vorba de suma de 69 de euro pentru o astfel de cursă.

Anunțul cu privire la această nouă ofertă a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a companiei de stat, oficialii anunțând faptul că în perioada următoare „Campania de reduceri pentru toate destinațiile interne TAROM continuă!”.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Proiectul la care România visează de peste 100 de ani, pus în derulare. Ceaușescu îl respinsese
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro