Țara exotică unde Ion Țiriac s-ar muta. Nimeni nu s-ar gândi la o asemenea alegere: „Aș fugi de tot”

Țara exotică unde Ion Țiriac s-ar muta. Nimeni nu s-ar gândi la o asemenea alegere: „Aș fugi de tot”
Țara exotică unde Ion Țiriac s-ar muta. A investit milioane de euro pentru a cumpăra aici un resort de lux.

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați oameni din țara noastră, a dezvăluit care este locul unde și-ar dori să se retragă la final de activitate profesională. Fostul președinte al Federației Române de Tenis vrea să se mute într-un stat în care, de-a lungul timpului, a făcut mai multe investiții. Și-a cumpărat aici un domeniu de vânătoare. Află în rândurile următoare care este țara exotică unde Ion Țiriac s-ar muta.

Unde s-ar stabili Ion Țiriac dacă ar avea 30 de ani

Omul de afaceri Ion Țiriac (83 de ani), unul dintre cei mai bogați din țara noastră, ia în considerare să se retragă din România, într-o țară în care deține deja un domeniu de vânătoare. O eventuală decizie în acest sens nu ar lua prin surprindere pe nimeni. Mai ales având în vedere că fostul tenismen a vorbit și în trecut despre mutarea în străinătate.

Ion Țiriac a spus, în urmă cu mai mult timp, că dacă ar avea din nou vârsta de 30 de ani, s-ar muta în China. Iar asta deoarece țara este într-o continuă dezvoltare și i-ar fi putut oferi oportunități nenumărate de a-și construi un trai bun. Afaceristul i-a sfătuit atunci pe tineri să învețe și să studieze istoria, pentru a înțelege cum evoluează piața mondială.

„I-aș îndemna să privească înapoi în timp. Pentru a studia istoria. Pentru a înțelege de unde vine toată lumea, unde sunt acum și încotro ar putea merge. Nu numai țările. Dar și oameni și companii.

În zilele noastre, oamenii nu acordă suficientă importanță Chinei. Din fericire sau din păcate, pentru toate scopurile, China este ca un continent, nu o țară. Sunt atât de mulți încât doar consumul îi poate face prima țară din lume. Așa că, ținând cont de acestea, dacă aș avea 30 de ani, m-aș muta în China”, a declarat Ion Țiriac, în revista pasionaților de Porsche, în urmă cu mai mult timp.

Care este țara exotică unde Ion Țiriac s-ar muta

Revenind, Ion Țiriac a dezvăluit, într-o intervenție televizată pentru Antena 3, că s-ar retrage într-o țară din sudul continentului african, situată pe țărmul Oceanului Atlantic. Aici, afaceristul are deja mai multe investiții. Fostul mare tenismen visează la o vacanță îndelungată în Namibia.

„Singurele mele plăceri sunt cele din Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot, și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu, dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a spus Ion Țiriac.

Recent, Ion Țiriac a cumpărat un domeniu de vânătoare în țara africană, de la o familie de elvețieni. Pentru acesta a plătit nu mai puțin de 5,5 milioane de euro, potrivit informațiilor publicate în presă. Resortul poartă denumirea de „Wabi Game Lodge” și este situat în Podișul Waterberg.