Țara care îl venerează pe Fuego ca pe un zeu: ”Acolo e acasă şi anii aceştia au făcut să fie aşa”

Țara care îl venerează pe Fuego ca pe un zeu: ”Acolo e acasă şi anii aceştia au făcut să fie aşa”
Fuego a ajuns să fie venerat de unii fani dintr-o țară

Fuego este de-a dreptul venerat într-o țară. Oamenii îl adoră pe Paul Surugiu, dar în special munca sa pe care au ajuns să o iubească și în care să se regăsească în aceste vremuri grele.

Fuego este venerat. În ce țară e adorat cunoscutul artist?

Mulți îl asociază strict cu bucuria spectacolelor din preajma sărbătorilor de iarnă, dar Fuego are cu mult mai multe de oferit. Cu toate astea, artistul va rămâne mereu unii din vestitorii Crăciunului, alături de nelipsitul Ștefan Hrușcă.

Fanii lui nu se opresc aici, pentru că fericirea cu care cântă a ajuns și la cei de peste Prut. Cunoscutul cântăreț este tratat ca un zeu de fiecare dată când calcă pe pământul din Republica Moldova.

Solistul a detaliat că are deja aproximativ 20 de ani de când îi încântă pe moldovenii de peste Prut cu cântecele sale și de când se bucură de energia lor și de tot respectul pe care au ajuns să i-l poarte:

„Şi acum, muzica mea, tot ce fac în plan artistic este realizat, ca producţie, în Basarabia, la fel şi concertele mele mari de Sala Palatului, care au echipe exclusiv din Basarabia, pentru că acolo oamenii sunt mai serioşi şi mai implicaţi.

Şi tot acolo, în 2012, am fost decorat cu tilul de „Artist al Poporului“, de către preşedinţie. E greu să cuprind în câteva fraze ce-nseamnă fraţii moldoveni şi acele locuri pentru mine. Acolo e acasă şi anii aceştia au făcut să fie aşa, pentru că am adunat atâtea bucurii şi reuşite, încât e complicat să nu-mi fie mereu dor şi să nu fiu una cu locul care m-a făcut, de foarte multe ori, un om împlinit.”

A avut în gând să părăsească România?

Întrebat dacă a fost vreodată tentat să părăsească România în detrimentul Republicii Moldova, vedeta a răspuns că nu a avut niciodată acest gând. Bărbatul consideră că viața sa este în România, dar totuși face vizite dese acolo, așa că nu e neapărat să-și mute traiul cu totul pentru a se bucura de alte peisaje și de energia basarabenilor. Merge cu plăcere în Chișinău și susține că se regăsește de fiecare dată, mai ales că are mulți prieteni acolo.

„La capitolul dragostea de ţară, mulţi s-au rătăcit pe parcurs şi-au ajuns ori să o blameze inutil, în speranţa că aşa vor deveni mai interesanţi, ori să fugă de ea departe, ori să nu o cunoască. E valabil şi-n cazul limbii române, cea zilnic terorizată de către cei care uită că există acord, noţiuni corecte, mutilând-o cu neştiinţa şi indolenţa lor.

Eu ştiu că nu avem o ţară perfectă, că ne-ar trebui străzi şi drumuri moderne, că ar fi benefic să avem spitale dotate, gratuităţi şi şcoli în care principala ocupaţie să fie învăţătura. România nu e de aruncat la gunoi şi nici de blamat zilnic, pentru că fiecare suntem, indiferent dacă ne place sau nu, un produs românesc, cu hibele aferente”
Paul Surugiu aka Fuego (Sursa: clickpentrufemei.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI