Țara care a tăiat curentul oamenilor. De ce și-au lăsat poporul în beznă totală

Țara care a tăiat curentul oamenilor. De ce și-au lăsat poporul în beznă totală
Probleme cu energia electrică. Ce țară se confruntă cu probleme

Nimeni nu și-ar mai imagina viața fără curent electric. dar, se pare că într-o anumită țară se impun reguli greu de digerat pentru persoanele ce consideră că lumina este un drept pe care toată lumea ar trebui să îl aibă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu locuitorii din părțile respective?

Ce locuitori au mari probleme. Autoritățile au luat o decizie bizară

Din cauza lipsei acute de energie electrică, China a decis să raționalizeze consumul de energie electrică în aproximativ 10 provincii.

Locuitorii din mari centre de producție precum Zheijang, Guangdong, Yunnan și Guangxi s-au trezit față în față cu unele reguli greu de îndurat după ce autoritățile au luat măsuri și au tăiat curentul oamenilor.

În unele regiuni s-a impus raționalizarea consumului chiar și cu o lună în urmă, chiar dacă un centru generează mai mult de 10% din producția economică anuală a Chinei.

Între timp, locuitorii au de suferit, mai ales pentru că diferite afaceri au fost nevoite să își închidă ușile câteva zile pe săptămână.

Din păcate, aceste restricții ar putea să fie valabile până la finalul anului după ce căldura excesivă a pus pe toată lumea în impas.

Ce se întâmplă, de fapt, în China. Există mari probleme

Fabricile și-ar putea încetini activitatea, mai ales pentru că locuitorii nu s-au mai confruntat cu o asemenea lipsă de energie din 2011. Pe atunci, curentul era limitat după ce seceta făcea mari probleme în China.

Bejingul controlează costul energiei pentru ca producătorii să nu mărească prețurile. Cu toate acestea, cărbunii sunt scumpi, iar producția de energie în cantități mari nu se merită.

China a fost puternic lovită de pandemie din punct de vedere economic, așa că, din păcate, centralele pe bază de cărbune și-au limitat producția.

Chiar dacă toată lumea spera ca totul să revină la normal, lipsa energiei electrice ar putea îngreuna fragila încercare de recuperare a Chinei, iar pentru lanțurile de aprovizionare globale vor exista foarte multe probleme de acum încolo.

Provocări la nivel global. Ce o să se întâmple cu unele dintre cele mai mari industrii

Biroul național de Statistică anunță că producția va putea să fie redusă în toate sectoarele economiei după ce industriile de construcții și producție au utilizat, anul trecut, aproximativ 70% din electricitatea Chinei. Cu acestea fiind spuse, provocările o să fie resimțite la nivel global.

Din păcate, în industria modei, mai multe livrări și pachete vor putea întârzia. Când vine vorba despre sezonul de cumpărături, clienții o să fie nevoiți să aștepte mult mai mult timp pentru a primi piesele vestimentare la care visează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI