Tania Budi, superbă la plajă. Cum arată vedeta în vârstă de 54 de ani în costum de baie. Foto

Tania Budi, superbă la plajă. Cum arată vedeta în vârstă de 54 de ani în costum de baie. Foto
Tania Budi arata incredibil

Tania Budi refuză să îmbătrânească. La cei 54 de ani ai săi, vedeta arată incredibil de bine. Conștientă de aspectul său fizic apetisant, blondina nu se rușinează să-și arate formele perfecte la plajă. Cea mai recentă ipostază a încins atmosfera la mare, dar și pe rețelele sociale. Cum a apărut feblețea lui Cătălin Botezatu pe șezlong, fanii au înnebunit.

Îți vine să crezi că Tania Budi are 54 de ani?!

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Tania Budi face ravagii pe oriunde merge, mai ales la plajă. Aflată la mare, fosta actriță s-a pozat într-un costum de baie seducător, din două piese, care i-a pus în evidență bustul generos. Imaginea a ajuns pe internet, iar fanii blondinei au asaltat-o cu aprecieri și comentarii. Ce-i drept, vedeta nu-și arată vârsta deloc.

Aparițiile Taniei Budi sunt o adevărată încântare pentru publicul masculin. Recent, vedeta și-a etalat aspectul fizic răvășitor la mare, alegând un costum de baie leopard. La scurt timp după publicarea pe internet, fanii săi au înroșit butonul de LIKE, fiind o certitudine că apreciază frumusețea încântătoare a blondinei.

Ipostaza care a încins internetul. Cum s-a fotografiat vedeta

Profitând de razele soarelui ale lunii august, Budi a mers la plajă, unde a făcut o sesiune de selfie-uri. Una dintre fotografii a ajuns în mediul online și dovedește că fosta actriță se menține foarte bine la cei 54 de ani. Rețelele sociale s-au dat peste cap după ce vedeta a publicat poza senzuală într-un costum de baie leopard (vezi FOTO în GALERIE).

Deși ipostaza provocatoare nu ne surprinde, Tania obișnuidu-și urmăritorii cu poze amețitoare, trebuie să recunoaștem că forma fizică actuală este de podium. Blondina confirmă din nou că este una dintre cele mai sexy femei din România, deși a trecut de perioada tinereții.

Blondina atrage atenția oriunde merge

Cu greu ai putea crede că afacerista are 54 de ani, ținând cont de imaginile postate de ea în social media. Vara încă nu s-a terminat, așă că fanii Taniei Budi se pot aștepta și la alte „cadouri” spectaculoase de pe plajă. Un lucru rămâne bătut în cuie: vedeta nu pare să îmbătrânească deloc.

Fosta prezentatoare TV a avut relații cu nume importante din showbiz, precum Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman și Adrian Cristea. Actualmente, frumoasa Tania Budi se ocupă de o serie de afaceri care îi merg foarte bine.