Drama prin care a trecut Tania Budi în copilărie: “Tremuram, era foarte violent”

Drama prin care a trecut Tania Budi în copilărie: “Tremuram, era foarte violent”
Tania Buni și-a povestit drama. Prin ce a trecut?

Tania Budi este una din cele mai discrete vedete. Aceasta a fost recunoscută drept una din cele mai frumoase femei din România. Multe dintre doamnele și domnișoarele care o urmăresc o întreabă des ce o ajută să se mențină atât de bine. Câțiva internauți ar crede că nu a trecut niciodată prin episoade grele, dar a avut parte de o lecție uriașă de la viață. Prin ce dramă a trecut celebra blondină? ,,Tremuram, era foarte violent” , a spus ea.

Clipe grele în copilăria Taniei Budi: prin ce a trecut vedeta?

Tania Budi a vorbit deschis despre traumele copilăriei sale. Celebra vedetă a susținut că a fost traumatizată în copilărie de tatăl său. Bărbatul era foarte violent verbal și i-a marcat cei mai frumoși ani ai blondinei. Femeia are acum 54 de ani și o carieră în lumea televiziunii, dar este apreciată și pentru frumusețea spectaculoasă pe care o afișează.

Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, dar continuă să fie alături de fani și să le ofere povești din viața sa. În ciuda faptului că are mereu un zâmbet pe buze și oferă tuturor o stare de bine, ea ascunde o mare dramă. Cea din urmă a avut parte de o copilărie dură. Tatăl său a fost cel care a făcut-o să trăiască cu teamă, conform mărturiilor ei.

Bărbatul a iubit-o enorm, dar comportamentul lui era deseori prea dur, ajungând să fie și violent verbal. Tania Budi susține că în casa copilăriei sale nu se putea discuta pentru că tatăl său găsea mereu motiv de ceartă, tot timpul avea dreptate și dorea să se facă mereu numai așa cum spune el.

,,Era un om foarte dur”

,,M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul. Dacă vreo colegă de-a mea venea cu vreo unghie dată cu lac, nu mai avea ce să caute în casă, o făcea c@r#ă și noi tremuram. Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi.

Tot timpul căuta nod în papură. Din păcate nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urâte”, a spus Tania Budi, notează cancan.ro.

,,A crescut în mine frica de oameni. Chiar și acum sunt foarte timidă. Nu știu să gestionez succesul sau o mică supărare. Avea momente când atât de degeaba ne certa…”, a mai explicat Tania.