Alimentele pe care Tania Budi nu le mănâncă deloc. Secretul vedetei pentru o siluetă perfectă la 54 de ani

Alimentele pe care Tania Budi nu le mănâncă deloc. Secretul vedetei pentru o siluetă perfectă la 54 de ani
Ce nu mănâncă Tania Budi deloc. Cum își menține vedeta o siluetă ca la 20 de ani. Este gata să meargă la plajă chiar și iarna.

Tania Budi e mai în formă ca niciodată. Timpul pare că s-a oprit în loc pentru frumoasa vedetă. Deși are 54 de ani, se poate lăuda cu un corp ca al unei tinere de 20 de ani. Din fericire, Tania Budi a fost cât se poate de deschisă cu privire la obieciurile sale alimentare, care, știm deja, influențează nivelul de hidratare al pielii, precum și apariția ridurilor. Iată ce nu mănâncă Tania Budi deloc, pentru a avea o siluetă de invidiat!

Tania Budi e pregătită oricând pentru plajă

Numeroase studii au arătat de-a lungul timpului că vitaminele, mineralele și antioxidanții prezenți în alimente precum fructe, legume și grăsimi sănătoase sunt asociate cu mai puține riduri și o mai mare hidratare a pielii. În special în cazul persoanelor trecute de o anumită vârstă, care se confruntă și cu probleme legate de estetic.

Printre persoanele publice care uimesc la fiecare apariție se numără și Tania Budi. La 54 de ani, Tania Budi arată ca o adolescentă. Recent, vedeta a publicat pe rețelele sale de socializare câteva poze care au stârnit admirația tuturor fanilor. Însă, așa cum se spune și-n popor, „baba la frumusețe trebuie să sufere”.

Vedeta a lucrat din greu pentru a se simți în formă. Tania Budi nu lasă niciodată pe ultima sută de metri problema kilogramelor în plus. La un moment dat, confruntată pe unul dintre conturile sale de socializare, ea a spus clar și răspicat că nu ține diete din scurt pentru a merge vara la plajă. Este mereu pregătită pentru a sta la soare, încă din lunile de iarnă.

„Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă”, a transmis, recent, Tania Budi.

Ce nu mănâncă Tania Budi absolut deloc

Mulți și-au pus multe semne de întrebare în legătură cu modalitatea prin care și-a menținut frumoasa vedetă corpul într-un stil atât de armonios. Tania Budi a mărturisit că nu a apelat la intervenții chirugicale decât la vârsta de 53 de ani, când nu a fost vorba despre o operație care să modifice ceva complet. Atunci când a apelat la ajutorul medicilor, a fost necesară înlăturarea excesului de piele din zona pleoapelor.

Referitor la silueta sa, vedeta a dezvăluit că respectă o dietă foarte strictă. Alimentele dăunătoare care îmbătrânesc pe mulți sunt mereu eliminate din alimentația vedetei. Restricțiile sunt urmate cu sfințenie, iar programul alimentar pare că a fost alcătuit în așa fel încât să se simtă, mai întâi de toate, sănătoasă.

„Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca. Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot. Zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză”, a dezvăluit Tania Budi despre dieta pe care o respectă.