15 apr. 2024 | 10:43

Tania Budi, apariție senzațională la 56 de ani. Arată fantastic, a atras toate privirile cu decolteul său

Monden
Tania Budi, apariție senzațională la 56 de ani. Arată fantastic, a atras toate privirile cu decolteul său
Tania Budi este una dintre cele mai frumoase vedete din România

Tania Budi este una dintre cele mai frumoase vedete din România! La cei 56 de ani pe care îi are, blondina se poate lăuda cu un fizic de invidiat și o siluetă impecabilă. Arată fantastic, iar recent a atras toate privirile cu decolteul său. Cum s-a fotografiat?

Tania Budi arată senzațional la 56 de ani

Tania Budi nu are cum să aibă vârsta de 56 de ani, ținând cont de aspectul fizic răvășitor al fostei actrițe. De curând, fani acesteia au rămas impresionați, după ce Tania publicat o imagine inedită cu ea. Nu-și arată deloc vârsta din buletin, iar prietenii virtuali au felicitat-o pentru modul în care arată!

Pe contul ei personal de Instagram, Tani Budi a publicat mai multe imagini cu ea de la ziua unei prietene. Blondina a purtat o culoare neagră, care i-a pus în valoare bustul generos.

”Timpul nu trece peste tine! Ești la fel de frumoasă ca acum 30 de ani! Ești divină!”,  ”Superbă. Mereu te-am admirat!”, ”Ești top”, a scris o altă persoană, i-au scris fanii la imaginea respectivă.

Cum se menține într-o formă de zile mari

De când se știe, Tania Budi are mare grijă de silueta ei și urmează un stil de viață sănătos. Ea susține că și moștenirea genetică este „de vină” pentru faptul că se menține atât de bine. În plus, sportul, odihna și hrana sănătoasă sunt literă de lege pentru ea.

”Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată. A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine.

Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală. Trebuie să ai grijă și de ce citești, de ce urmărești, la ce te uiți. Mie îmi plac, de exemplu, filmele bune, cu scenariu, cu dialoguri. Cărțile, la fel… Multă lume întreabă la ce le este bună matematica, că nu folosește, că e inutilă… Dar cum îți antrenezi bicepsul, așa îți antrenezi și creierul. E doar alt mușchi. Și cum să îl antrenezi? Cu citit, cu matematică. Eu mi-am antrenat creierul și de aceea sunt bine, am emoții să le exprim”, declara Tania Budi, în urmă cu ceva timp.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro