La 52 de ani, Tania Budi arată mai bine decât când era adolescentă. Imaginile care te lasă fără cuvinte FOTO

La 52 de ani, Tania Budi arată mai bine decât când era adolescentă. Imaginile care te lasă fără cuvinte FOTO
Tania Budi arată impecabil la 52 de ani

Tania Budi este una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși a împlinit 52 de ani, arată ca la prima tinerețe. Vedeta a reușit să se schimbe extrem de puțin de-a lungul timpului și să stârnească invidia multor alte românce din cauza chipului său parcă neatins de timp.

Tania Budi arată excepțional la 52 de ani

Tania a devenit cunoscută în anii ’90, atunci când a furat privirile tuturor cu frumusețea și cu cosițele sale blonde. Deși a împlinit vârsta de 52 de ani, reușește să arate ca la 25, datorită faptului că mereu a avut o grijă aparte de alimentația sa. Blondina a fost model, actriță și femeie de afaceri și a știut mereu că trebuie să se pună pe primul loc. Cu toate că s-a retras deja de multă vreme din televiziune, a rămas în atenția presei. Aceasta a preferat tot timpul să țină cele mai multe detalii despre viața sa personală pentru ea. Tania a preferat mereu să nu vorbească despre vârstă și să spună că numărul din buletin nu are nicio treabă cu realitatea.

  „A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic. Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate”
Tania Budi

Tani Budi arată impecabil la 52 de ani
Tani Budi arată impecabil la 52 de ani

Ce spune vedeta despre operațiile estetice?

Frumoasa vedetă a ținut mereu să evolueze și să încerce cât mai multe lucruri, așa că a studiat Matematica și Jurnalismul, ulterior decidându-se să se îndrepte spre televiziune. Fostul model a susținut că a vrut mereu o meserie de femeie, o meserie în care să poată să aibă grijă de ea și în care să nu se trezească dimineață la 07:00 pentru a se duce la serviciu. Zis și făcut! Actrița a reușit ce și-a propus odată cu alegerea televiziunii. Deja de ani buni, toate doamnele și domnișoarele se întreabă cum reușește să se păstreze ca neatinsă de ani.

„Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum”
Tania Budi