Tânăr de 18 ani, găsit spânzurat lângă un mall din București. Dezvăluirea macabră despre trupul său

Tânăr de 18 ani, găsit spânzurat lângă un mall din București. Dezvăluirea macabră despre trupul său
Tânăr de 18 ani, găsit spânzurat lângă un mall din București

Un tânăr a fost găsit spânzurat, lângă un mall din București, în cursul zilei de vineri. Tânărul de doar 18 ani a fost găsit spânzurat într-un canal. Acesta era dat dispărut de trei zile.

Tânăr găsit spânzurat în București

Potrivit reprezentanților ISU București Ilfov, tânărul de 18 ani este din Giurgiu. Acesta a fost găsit spânzurat într-un canal lângă un mall din zona Vitan. Trupul său a fost găsit după 3 zile. Se pare că acesta locuia în una dintre barăcile construite pe un câmp, aflat în apropriere de târgul Vitan, alături de alte două mătuși.

De asemenea, tânărul lucrare ca ospătar. Deocamdată nu se știe unde, deoarece nu le-a spus nici măcar rudelor. Mai mult de atât, nimeni nu îl mai văzuse de trei zile. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla ce l-a determinat să pe băiat să decurgă la un asemenea gest.

″În jurul orei 11:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr este decedat prin spânzurare, într-un canal din sectorul 4.

La fața locului au sosit polițiștii care au constatat ca aspectele sesizate se confirmă.

Tânărul în vârstă de 18 de ani a fost identificat, iar trupul urmează a fi ridicat și transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

La acest moment se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

Taximetrist găsit spânzurat într-un copac

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Târgu Jiu a fost găsit mort. Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul era taximetrist și avea doi copilași. Bărbatul a fost găsit spânzurat de creanga unui salcâm, pe un teren viran. Familia și prietenii apropiați nu înțeleg de ce a recurs Artur la un asemenea gest.

„La data de 26 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită spânzurată.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cadavrul unui bărbat de 41 de ani, din municioiul Târgu Jiu, găsit spânzurat cu o frânghie de un braţ al unui arbore de esenţă salcie, pe un teren viran situat pe strada Ursaţi,din municipiul Târgu Jiu.

S-a efectuat cercetarea la faţa locului, iar în urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au constatat urme de violenţe pe cap, trunchi sau membre. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.