Tragedie în Târgu Jiu. Taximetrist, găsit spânzurat într-un copac. Doi copii au rămas orfani de tată

Tragedie în Târgu Jiu. Taximetrist, găsit spânzurat într-un copac. Doi copii au rămas orfani de tată
Taximetrist, găsit spânzurat în salcie

Tragedie într-o familie din Târgu Jiu, după ce un bărbat de 41 de ani a fost mort. Martorii au alertat autoritățile, moment în care polițiștii au ajuns la fața locului. Potrivit primelor informații, bărbatul era taximetrist și avea doi copilași.

Cazurilor sinuciderilor sunt încurajate de stresul generat de pandemie

Din păcate, în această perioadă extrem de zbuciumată tot mai multe persoane tinere aleg să-și ia viața în cele mai nebănuite moduri, multe dintre acestea lăsând o familie îndurerată în urma lor. Acesta este și cazul unui tânăr de 41 de ani din Târgu Jiu, motociclist și taximetrist, care a fost găsit spânzurat de creanga unui salcâm, pe un teren viran. Familia și prietenii nu pot înțelege de ce Artur a recurs la acest gest. Aceștia și-au amintit de un moment în care Artur a dat dovadă de teribilism, atunci când s-a urcat pe turnul CET de la Târgu Jiu și s-a filmat în timp ce merge ape marginea lui.

„La data de 26 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită spânzurată.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cadavrul unui bărbat de 41 de ani, din municioiul Târgu Jiu, găsit spânzurat cu o frânghie de un braţ al unui arbore de esenţă salcie, pe un teren viran situat pe strada Ursaţi,din municipiul Târgu Jiu.

S-a efectuat cercetarea la faţa locului, iar în urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au constatat urme de violenţe pe cap, trunchi sau membre. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vezi imagini din timpul turului său pe marginea turnului CET:

Îngrijtoare româncă în Italia, sinucidere șocantă

Un alt caz terifiant a avut loc în Italia, acolo unde o femeie care îngrijea p bătrână a ales calea sinuciderii, presată cel mai probabil de greutățile întâmpinate, dar și de dorul de casă.

Femeie de care avea grijă româncă și-a dat seama că aceasta se confruntă cu o depresie, moment în care a sfătuit-o să consulte un medic. Aceasta din urmă a refuzat și nu după mult timp a recurs la gestul șocant. Observând că femeia nu este de găsit, fiica bătrânei a alertat autoritățile.

Mirela a fost găsită la ultimul eraj al blocului unde locuia, în niște boxe în care se depozitau materiale.

”Mirela este victima a ceea ce numim Sindromul Italia, după mulți ani lucrați ca îngrijitoare a intrat într-o depresie puternică și ieri a decis că e mai bine să ne părăsească pentru totdeauna”, a spus sora femeii pentru rotalianul.com.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI