Tamara Ecclestone, jefuită de 4 români. Cine sunt cei care au ”ușurat-o” de 30 milioane de euro

Tamara Ecclestone, jefuită de 4 români. Cine sunt cei care au ”ușurat-o” de 30 milioane de euro
Cine sunt românii care au jefuit-o

Jaf în stil românesc! O menajeră româncă a reușit să fure bunuri în valoare de 30 de milioane de euro. Maria Meșter în vârstă de 47 de ani a reușit jaful secolului.

Cine sunt cei patru români care au jefuit-o pe Tamara Ecclestone

Maria Meșter a lucrat ca menajeră în Italia, însă a găsit un mod mai convenabil de a face mulți bani. Așadar, femeia și-a dat demisia și a plecat Anglia. Împreună cu fiul său, Bogdan Savastru, și de alți doi români, Alexandru Stan și Sorin Marcovici a comis mai multe jafuri în Londra.

Menajera româncă alături de cei trei membri au dat marea lovitură pe data de 13 decembrie 2019. Maria Meșter a jefuit locuința lui Tamara Ecclestone, fiica magnatului Bernie Ecclestone, care a deținut Formula 1. Românca a j reușit să sustragă bijuterii și alte bunuri în valoare de 30 de milioane de euro.

Maria și complicii săi au profitat de faptul că Tamara și soțul ei, Jay Rutland, erau plecați în vacanță și au pătruns în reședința somptuoasă. Jurnaliștii din Marea Britanie relatează că românii au acționat ca Spiderman. Aceștia ar fi furat o colecție de bijuterii, printre care și un ceas ­Cartier primit cadou de nuntă, în valoare de 95.000 de euro. Totodată, fiica magnatului a mai reclamat dispariția unei brățări de peste 100.000 de euro, potrivit Click!.

Românii au jefuit vila lui Frank Lampard

La data de 1 decembrie 2013, românii au dat o spargere la reședința fostului fotbalist Frank Lampard, actualul antrenor a lui Chelsea. Între cele două spargeri, cei patru infractori români au făcut o vizită și la vila familiei lui Vichai Srivaddhanaprabha, regretatul patron al echipei de fotbal Leicester. Acesta din urmă a decedat în urmă cu doi ani, în urma unui accident de elicopter. Din casa acestuia românii au furat obiecte în valoare de peste 1 milion de euro.

Procurorii din Marea Britanie nu exclud varianta ca românca să fi dat și alte lovituri, în discuție fiind furturi care ajung la 66 de milioane de euro.

Maria Meșter a fost arestată după jaful de la vila Tamarei, pe aeroportul Standsted din Londra, în timp ce se pregătea să fugă în Japonia. Românca purta o pereche de cercei în valoare de 300.000 de lire sterline, dintre cei furați, potrivit Adevărul.ro. Anchetatorii au găsit și o fotografie postată de Maria pe Facebook, imagine în care apare purtând un colier al Tamarei. Ulterior au fost arestați și ceilalți români, Bogdan Savastru, Alexandru Stan și Sorin Marcovici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI