Tamara Buciuceanu a murit cu o mare durere în suflet. Actrița a povestit cu lacrimi în ochi ce o măcina de ani de zile

Autor: Andrei Simion - 19:02, 15 oct. 2019
Tamara Buciuceanu a murit cu o mare durere în suflet. Actrița a povestit cu lacrimi în ochi ce o măcina de ani de zile

Tamara Buciuceanu a murit la vârsta de 90 de ani cu o mare durere în suflet. Regretata actriță a povestit ceea ce i-a măcinat sufletul ani de zile, într-un interviu extrem de emoționant.

Ce a măcinat-o ani de zile pe Tamara Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu a vorbit foarte rar despre viața ei de familie și despre felul în care l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț pentru 34 de ani. Actrița a fost căsătorită cu medicul anestezist Alexandru Botez, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri de pe scena de teatru românescă. Din păcate, așa cum recunoștea și ea în interviu, cei doi nu au reușit să aibă niciodată copii. Și asta a frământat-o ani de zile.

„Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri. Am fost o femeie de casă şi gospodină. Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înţeles destinul”, declara Tamara Buciuceanu Botez.

Cea mai mare durere a Tamarei Buciuceanu Botez

În ultimii ani din viață, Tamara Buciuceanu era extrem de tristă. Din cei în ce mai multe persoane dragi pleacau s-o vadă din ceruri și asta îi provoca o durere pe care cu greu o putea explica în cuvinte. Actrița a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu că se întristează pe zi ce trece la gândul că persoanele pe care le iubește nu mai sunt lângă ea.

„De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lângă mine şi nu mai sunt: soţul, fratele, cumnatul, colegii cu care am împărţit scena. Nu o să-i uit niciodată şi mă rog ca Dumnezeu să îi aşeze acolo sunt sunt cei drepţi”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI