Ultimele vești despre Tamara Buciuceanu-Botez. Medicii au detalii importante despre starea ei de sănătate

Ultimele vești despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu-Botez

Noile detalii despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu-Botez! Medicii au făcut anunțul! Cum se simte celebra actriță, după ce zilele trecute vestea că aceasta a ajuns la spital a șocat pe toată lumea?

Cum se mai simte Tamara Buciuceanu-Botez? Medicii au făcut anunțul

Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgență la Spitalul Elias zilele trecute. Vestea că aceasta a avut nevoie de îngrijirea medicilor a fost șocantă. Doctorii care o au în atenție pe iubita actriță au susținut că starea acesteia de sănătate este ușor favorabilă față de zilele precedente, dar va rămâne în continuare internată. „Este tot în terapie intensivă. Are o evoluţie uşor favorabilă. Este conştientă, cooperantă, vorbeşte cu familia.

Nu sunt modificări importante nici în plus, nici în minus referitor la starea de sănătate a pacientei”, a explicat, pentru click!.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță. Tamara Buciuceanu-Botez, una dintre cele mai mari actrițe pe care le are țara noastră , este internată la Secția de Terapie Intensivă din cursul zilei de miercuri. Din păcate, niște probleme cardiace mai vechi au început să-i facă din nou zile negre.

Ultimele vești despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu-Botez
Ultimele vești despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu-Botez

Ce au susținut specialiștii?

„Dânsa vine periodic la control în spitalul Elias. Acum a apărut o acutizare a unor probleme cardiace mai vechi. Acum este un pic mai bine. Nu este intubată, nu este comatoasă, este conștientă, vorbește, dar va rămâne internată în spital câteva zile și poate chiar la Terapie Intensivă până la rezolvarea pe cât se poate a problemelor”
Silvius Negoiță, medic

Artista a împlinit în luna august a acestui an frumoasa vârstă de 90 de ani și a mărturisit că dorește să se relaxeze, astfel că nu mai vrea să fie parte a niciunui proiect. Aceasta s-a născut în Republica Moldova, dar scenele de teatru din România au modelat-o. Cele mai mari roluri de care a avut parte în cei 66 de ani de carieră aufost: Aneta Duduleanu din „Cuibul de viespi”, în regia lui Horea Popescu, Chirița din „Chirița în provincie”, în regia lui Alexandru Dabija, Isoscel din „Liceenii”, în regia lui Nicolae Corjos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI