Jador a luat foc la Survivor România. I-a făcut praf pe colegii Faimoși

Jador a luat foc la Survivor România. I-a făcut praf pe colegii Faimoși
Tensiuni între Jador și restul coechipierilor la Survivor România

În ultima vreme cei care au urmărit show-ul ”Survivor România”, au văzut tensiunile din rândul celor două echipe. Cele mai multe, din păcate, au putut fi observate în rândul echipei ”Faimoșilor”; echipă din care face parte și Jador. Deși votat ca fiind cel mai popular de către telespectatori, Jador are mari nemulțumiri în raport cu colegii săi de echipă.

Tensiuni între Jador și restul coechipierilor la Survivor România

Nu de puține ori au fost momente tensionate, mai ales în echipa ”Faimoșilor”. Unele dintre ele l-au avut ca personaj negativ principal, chiar pe Jador, deși votat de public ca fiind cel mai îndrăgit. Zanne ar fi unul din colegii de echipă care l-a acuzat pe Jador de faptul că ar fi furat mâncarea. Iar ăsta este doar unul din motivele de tensiune și ură, după cum a povestit chiar Jador.

”Nu înțeleg cum un om care își dă viață pe traseu și se vede asta.. Nu merita votată ea, ar fi trebuit să fie ultima fată votată. Cu scopul de a o proteja pe Majda, un grup de cinci oameni dintre noi au votat-o pe ea. Am fost astăzi la spital și mi-au spus că m-am prefăcut.

Nu înțeleg de unde răutatea asta..că „vedeta s-a prefăcut”. E multă ură între noi, nu mai există educație între noi, nici respect și nici nimic. Trăim în junglă, dar venim din anumite medii”, a spus la testimoniale Jador.

Concurentul cel mai votat de public

Deși există tensiuni în rândul echipei, tânărul Jador a fost plăcut surprins să afle că a fost cel mai votat de fanii show-ului, ca fiind cel mai popular personaj din show. Încercând să dea dovadă de fair-play, Jador a declarat în testimoniale că nu și-ar dori ca una din colegele sale să plece acasă.

Este vorba de Elena Marin, una din cele mai războinice și muncitoare concurente, dar până la urmă nu e doar el cel care votează. În schimb, le-a mulțumit fanilor care l-au votat.

”Nu prea mă așteptam săptămâna asta. Medicul nu prea m-a lăsat să joc. M-am gândit că lipsind din peisaj lumea o să mă dea la o parte. Le mulțumesc celor care mă votează, celor care mă susțin și văd în mine un om bun, deși am mult defecte.

Am fost atât de rușinat când i-am luat apărarea acestei echipe și am spus că noi nu votăm, nu ținem ura în suflet, nu avem probleme și când a ieșit Elena la vot nu mi-a venit să cred.”, a mai declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI