Maneaua dedicată lui Jador rupe topurile în România. Ce versuri are cântarea

Maneaua dedicată lui Jador rupe topurile în România. Ce versuri are cântarea
Maneaua dedicată lui Jador rupe topurile în România. Ce versuri are cântarea

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți dar și concurenți de la Survivor are acum și o melodie. Nu, nu este compusă de acesta, însă maneaua îi este dedicată lui Jador de către un fan de-al său. Așadar, lupta sa în cadrul emisiunii pare să îi inspire pe alții.

Un fan a fost inspirat de Jador care l-a făcut să compună maneaua dedicată acestuia

Fiind unul dintre cei mai apreciați oameni ai momentului, Jador a devenit muză. Popularul concurent al echipei ”Faimoșilor”, l-a inspirat pe unul dintre fanii săi care i-a dedicat o manea. Interpretată de Vlăduț de la Blaj, maneaua se numește ”Imnul lui Jador la Survivor”. Lansată de foarte scurtă vreme, melodia se bucură de o foarte mare popularitate. Pe măsura celui căruia i-a fost dedicată, aceasta a reușit să strângă aproape 100.000 de vizualizări.

Piesa nu a fost promovată decât pe canalul de YouTube al interpretului, fan înfocat al lui Jador. Melodia se bucură de aprecieri, conținând atât umor cât și ironie. Mesajul clar al acesteia transmite faptul că fanii din țară sunt alături de Jador. Versurile acestei melodii sună cam așa:

”E unu, e unu de la Bacău

Ce a plecat la Survivor

Este comic, este comic rău

Dar e și un pic tăntălău

Are două zeci si cinci de ani

Acuma este dominican

E frumos, mor fetele că-i finuț

Cine credeți? E Ionuț!”

Acum 3 ani, un alt interpret a lansat un imn neoficial pentru show-ul ”Exatlon”. La acea vreme, Florin Purice a reușit să adune peste 3,6 milioane de vizualizări. Melodia a reușit să răsune chiar și în Republica Dominicană, fiind ascultată de către concurenții primului sezon al emisiunii.

Cum și-a câștigat Jador notorietatea

Pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, s-a făcut cunoscut odată cu participarea sa la emisiunea ”Puterea Dragostei”. Piesele pe care le-a lansat acesta ulterior, au ajuns să fie hituri prin rândul iubitorilor de gen. Imediat după lansare, melodiile acestuia ating primul loc în trendingul din România. Născut într-o comună din Bacău, acesta a absolvit Facultatea de Relații Internaționale în 2017. Ulterior, a urmat și masterul de ”Studii Economice”. Anterior participării sale la ”Puterea Dragostei”, Jador avea încă de la acea vreme aspirații către industria muzicală.

În speranța că își va găsi dragostea în emisiune, acesta a cunoscut-o pe Simina. Povestea lor l-a adus în centrul atenției printre telespectatori. Jador a renunțat la Simina în momentul când aceasta s-a căsătorit cu Alex Zănoaga. După această poveste, Jador a devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Spiritul său de luptător l-a adus și în cadrul competiției, unde dorește să își descopere noile limite.

“Mi-am dorit  să intru în competiția ”Survivor România” pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viața cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a spus Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI