Tablou din 2001 cu Ion Iliescu, scos la vânzare. Suma piperată cu care se dă pe internet

Tablou din 2001 cu Ion Iliescu, scos la vânzare. Suma piperată cu care se dă pe internet
Tablou cu Ion Iliescu, scos la vânzare

Un tablou cu fostul președintele al României, Ion Iliescu, tocmai a fost scos la vânzare pe o sumă colosală. Acesta a fost realizat în anul 2001, iar acum a ajuns pe un site de comerț online.

Cât costă tabloul cu Ion Iliescu

Este vorba despre o pictură în ulei pe carton cu passepartout lat și dublu din 2 culori, înrămat și cu geam de sticlă, potrivit anunțului din descriere. Tabloul are dimensiunea de 20 x 26 cm, iar cea cu tot cu ramă, care este lată de 5 cm, este de 40.5 x 48.5 cm.

Rama este una veche, însă a fost restaurată și recondiționată. Acum este într-o stare perfectă și este acoperită cu foiță de aur și patinată, apoi lăcuită. Tabloul este semnat de Ștefan Dobre și a fost realizat în anul 2001, prețul fiind unul pe măsură, adică 2.500 de euro și nu este negociabil.

Obiect vândut cu 2.000 de euro pentru că avea numele Elenei Ceaușescu trecut pe el

Un obiect în valoare de 2.000 de euro a fost scot la licitație de Casa de licitații Artmark, pe 5 aprilie, în cadrul unei licitații de Artă Istorică. Au fost licitate săbii, monede, hărți și un obiect pe care apare numele Elenei Ceaușescu.

Este vorba despre un certificat de inventator al Elenei Ceaușescu, pe care este scris numele său. Certificatul a aparținut soției fostului lider comunist, Nicolae Ceaușescu, și a avut un preț de pornire de 2.000 de euro.

Mobilierul lui Nicolae Ceaușescu a fost scos la vânzare pe OLX

În timp ce foarte mulți români aveau doar câteva ore de apă caldă și pâine cu porția, soții Ceaușescu trăiau în lux și opulență, iar un lucru important pentru cei doi era să aibă mobilă de lux. După Revoluție, multe obiecte de lux și de mobilier din locuințele soților Ceaușescu au dispărut.

Recent, un anunț pe OLX a apărut, prin care un român spune că vinde piese de mobilier ce a aparținut lui Nicolae Ceaușescu. Ele trebuiau să intre în patrimoniul statului, însă astăzi a ajuns la vânzare pe internet.

Este vorba despre o masă ovală, alături de două scaune sculptate din lemn, pentru care vânzătorul cere suma de 3.590 de lei.

„Masă ovală colecția Nicolae Ceaușescu, din Primăverii, cu două scaune identice sculptate în lemn. Blaturile sunt în stil brâncovenesc, în două nuanțe. Sunt recondiționate cu ceară.

Piese de colecție. La această piesă primiți cadou un tablou semnat George Constantin sau Ilie Ardeleanu”, potrivit anunțului publicat pe site-ul OLX.

Cu cât se vinde o sticlă de vodcă „Nicolae Ceaușescu. Să facem totul”

Pe aceeași platformă, un alt vânzător anunță vânzarea unei sticle de vodcă, cu numele „Nicolae Ceaușescu. Să facem totul”. Dacă piesele de mobilă ți s-au părut scumpe, prețul acestei sticle de vodcă te va surprinde mai tare. Suma pe care vânzătorul o cere pentru sticla de vodcă este 2.500 de euro.