Cât costă o sticlă cu vodcă „Nicolae Ceaușescu. Să facem totul” pe OLX. De banii ăștia cumperi o mașină SH

Cât costă o sticlă cu vodcă „Nicolae Ceaușescu. Să facem totul” pe OLX. De banii ăștia cumperi o mașină SH
Sticla se vinde la valoarea unei mașini second-hand

Deși pare că sună ca o păcăleală, este adevărat. Există, într-adevăr, o vodcă cu imaginea lui Nicolae Ceaușescu, cel mai iubit fiu al țării. Mai nou, românii, inventivi ca de obicei, au scos la vânzare o sticlă de vodcă „Nicolae Ceaușescu. Să facem totul”. Suma cerută ar putea foarte bine dată pe o mașină la mâna a doua.

Nu este păcăleală. Se vinde pe bani mulți vodca „Nicolae Ceaușescu. Să facem totul

În urmă cu mai bine de o lună, redacția Playtech vă povestea despre o vânzare atipică. La acel moment era vorba de un covor care îi înfățișa pe cei doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și Elena Ceaușescu, pentru care proprietarul a cerut, nici mai mult, nici mai puțin, decât 40.000 de euro, făcându-i reclamă pe celebra platformă OLX.

„Unicat! Vând covorul manual din lână în centrul căruia este țesută efigia cu portretul lui Nicolae și Elena Ceaușescu, pe fond bleu, încadrați de un chenar în formă ovală, cu modele artizanale, cu dimensiunile: 2,95m/2,60 m.

La confecționarea covorului, care s-a făcut manual de către un colectiv al U.C.E.C.O.M. Mislea Baicoi, la cererea unui demnitar care l-a oferit familiei Ceausescu, s-a lucrat doi ani. Dețin acte de proveniență și autenticitate!”, spune vânzătorul, în anunțul de pe OLX.

Dacă atunci nu reușeam să vă convingem că românul poate fi inventiv și când vine vorba de comerț, vă spunem că un alt vânzător, și tot pe aceeași platformă, anunță vânzarea unei sticle de vodca, cu un nume foarte sugestiv, „Nicolae Ceaușescu. Să facem totul”.

Sticla se vinde la valoarea unei mașini second-hand

Și dacă în cazul covorului, suma este clar una extravagantă, ce să mai spunem de suma cerută de românul nostru pentru vodca „Nicolae Ceaușescu. Să facem totul”?

Conform platformei unde a postat produsul, vânzătorul cu pricina cere cam cât ne-ar costa, la mâna a doua, spre exemplu un Ford Focus Wagon din 2009, sau chiar un Mercedes-Benz E 280 CDI T-Modell din 2005, dacă ești mai pretențios.

Suma despre care vorbim se ridică la 2.500 de euro pentru sticla de vodca „Nicolae Ceaușescu. Să facem totul”. Nu ar fi primul chilipir avându-l ca protagonist pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu.

Un alt inventiv vânzător a cerut 900 de euro pentru o felicitare cu chipul fostului dictator. În altă situația s-au vândut diferite portrete ale fostului dictator cu sume cuprinse între 200 și 1.000 lei. Cu alte cuvinte există clienți care sunt doritori în a achiziționa astfel de lucruri și în ziua de azi.