17 mai 2020 | 22:41

S-a aflat marele castigator Survivor Romania! Fanii spun deja cine pleaca acasa cu marele trofeu

Monden
S-a aflat marele castigator Survivor Romania! Fanii spun deja cine pleaca acasa cu marele trofeu
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de duminică 17 mai.

Show-ul din Republicană se apropie de sfârșit. Emisiunea Survivor România de pe Kanal D, este difuzat patru zile pe săptămână, fiind difuzat începând cu ora 20:30. Zilele în care se difuzează reality show-ul sunt: sâmbătă, duminică, luni și marți.

Ce spun fanii emisiunii Survivor România

Update: Fanii fac speculații pe rețelele de socializare și spun că mai mult ca sigur, Elena și Iancu vor fi trimiși direct în finală de către public și televiziunea Kanal D, în timp ce ceilalți patru trebuie să se lupte pentru locul lor. Pariurile merg spre Emanue și Lola, aceștia având performanțe sportive mai bune decât rivalii lor pe parcursul competiției.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de duminică 17 mai

Marea finală Survivor România se aproape cu pași repezi. În curând vom afla cine este marele Survivor.

În cursa pentru marele premiu al competiției și pentru titlul de Survivor România 2020 au mai rămas doar șase concurenți. Finala bate la ușă și acești oameni au șanse de a-și adjudeca titlul suprem. Trei concurenți fac parte din echipa Faimoșilor:

  • Cezar
  • Elena
  • Emy.

Ceilalți trei concurenți sunt din echipa Războinicilor:

  • Emanuel
  • Lola
  • Iancu.

În ce constă marele premiu

Marele premiu constă într-o sumă consistentă de bani. Este vorba de aproximativ 50.000 euro, adică 250.000 și un superb trofeu pe care câștigătorul îl poate pune în vitrină.

Trofeul va avea o inscripție aurită pe care va apărea titlul emisiunii Survivor, care va avea formă circulară și este fixat pe un suport metalic. Obiectul cântărește destul de mult și este unicat, de aceea câștigătorul are nevoie de mai mult de o vitrină din sticlă în care să fie depozitat.

Debutul emisiunii Survivor România

Emisiunea Survivor România a debutat pe 18 ianuarie 2020. Este varianta românească a show-ului Survivor Turkey, care derivă la rândul ei din formatul internațional Survivor. Charlie Parsons a creat în 1992 formatul original. A fost utilizat pentru prima dată în Suedia în anul 1997, în emisiunea Expedition Robinson. În Statele Unite emisiunea a ajuns la ediția 40 și a fost difuzată pentru prima dată în anul 2000.

2o de concurenți au fost împărțiți în două echipe care au mers în Republica Dominicană:

  • Faimoși
  • Războinci.

Iancu a dat cărțile pe față

În ediția de sâmbătă seară, Iancu de la Războinici a făcut niște mărturisiri inedite despre strategia pusă la cale alături de Emy, înainte de eliminarea lui Ghiță în ediția precedentă. El a fost nominalizat de Emanuel.

Iancu a fost nominalizat alături de Ghiță și Cezar. Iancu s-a asigurat că nu va pleca din competiție punând la cale o strategie alături de Emy. Ghiță a fost eliminat la decizia publicului.

„Dezamăgire cu siguranță nu este, ca am dat tot ce am putut, absolut tot ce am putut pe traseu, de multe ori cu dureri, înfometat, trist, abătut. Am avut foarte multe sentimente în această competiție, am dat totul. Tot ce am putut să ofer am oferit. (…) Am văzut strategiile dinainte și am avut sentimentul că aceste strategii nu se pot juca până la capăt; și am plecat din competiție cu ideea că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Asta este jocul. Voi rămâne un Faimos (..) și tot ce pot să zic este că ies cu zâmbetul sus și privirea înainte”, a declarat Ghiță după ce a fost eliminat de la Survivor România.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro