Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 16 mai. Cine ia marele trofeu

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 16 mai. Cine ia marele trofeu

Urmăriți o nouă ediție a reality show-ului Survivor România, care se apropie cu pași repezi de final. Emisiunea este difuzată în fiecare seară de sâmbătă până marți, la Kanal D, de la ora 20:30.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 16 mai

Acum, când emisiunea Survivor România se apropie tot mai tare de final, una dintre fetele care se află încă în competiție pare a fi îndrăgostită de alt concurent, Iancu. Este vorba despre Emy, care nu de mult a mărturisit către Lola și Elena, că are sentimente pentru el. În ediția de luni, Iancu a rănit-o pe aceasta, spunându-i că ei doi nu mai au ce discuta în afara jocului.

”Când doar unul are sentimente și celălalt nu, e normal să suferi”, a mărturisit Emy.

Au mai fost gesturi și vorbe care arătau că între Emy Alupei și Iancu Sterp ar fi o apropiere mai mult decât amicală. Gesturile lui Emy erau foarte evidente și au fost comentate de prietenii lui Iancu, de acasă.

Declarațiile făcute ce către mama lui Iancu

Mama concurentului de la Survivor România, a făcut o declarație șocantă cu privire la relația pe care ar putea să o aibă fiul ei, Iancu, cu Emy Alupei. Această declarație a fost făcută într-o intervenție în cadrul emisiunii FanArena.

”Eu mai vorbesc așa cu Iancu, ca și o prietenă mai mare. El îmi spunea așa: ”Mamă, eu vreau să-mi iau nevastă o fată virgină”, a povestit mama lui Iancu Sterp.

Iancu Sterp la Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 16 mai.

Emy Alupei de la Survivor România, a declarat că este virgină

Cu doar o lună înainte de a pleca în competiția Survivor România, Emy Alupei a declarat că la cei 21 de ani este încă virgină.

 ”Da, sunt în continuare ”neatinsă”. Sunt mulți oameni care încă nu mă cred, dar se pare că sunt atât de singuratică încât… Dacă aș avea un iubit, chiar m-aș afișa cu el, nu mi-ar fi rușine”, a povestit Emy de la Survivor România 2020.

Iancu de la Survivor România de află într-o relație

De mai bine de 6 luni, Iancu de la Survivor România, se află într-o relație cu Denisa de la Puterea Dragostei, de care se declară foarte îndrăgostit. Relația lor este tot mai serioasă, în ciuda tuturor piedicilor apărute în calea fericirii lor. Mai mult decât atât, Iancu Sterp a dus-o deja pe iubita sa, Denisa, în Hațeg, pentru a le-o prezenta părinților lui.

De aproximativ două lini, Iancu se află în competiția Survivor România, iar iubita sa, Denisa, a rămas la Londra, unde și-a reluat vechiul job, acela de  security officer la hotelul de 5 stele, din Londra, unde a lucrat și înainte de a participa la „Puterea dragostei”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI