Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 8 februarie

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 8 februarie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 8 februarie

„Survivor este cu adevărat un fenomen. Vorbim de lupte crâncene, de dueluri acerbe între concurenți, vorbim de condiții la limita supraviețuirii. Credeți-mă, totul este 100% real și totul se desfășoară cu o viteză amețitoare”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul show-ului Survivor România.

Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, dar și pentru munții din zonele de coastă, culminând cu vârful Pico Duarte (3175 metri). Cu peste șase milioane de sosiri turistice în fiecare an, e cea mai populară destinație turistică din regiunea Caraibelor și ocupă TOP 5 în America. A fost numită „La Española” (Mica Spanie), imediat după descoperirea de către Cristofor Columb, datorită faptului că a fost declarată cel mai frumos pământ din Lumea Nouă. Acest termen este folosit din secolul al XVI-lea și se referea pe atunci la teritoriile descoperite dincolo de Oceanul Atlantic. Lumea Nouă cuprinde America de Nord, America de Sud și Oceania, inclusiv Australia. Republica Dominicană are capitala la Santo Domingo, fiind cel mai mare oraș al țării și cel mai vechi oraș din Lumea Nouă.

Concurenții de la Survivor România

Lista vedetelor care au rămas în concurs:

  • Asiana Peng
  • Grațiela Duban
  • Bogdan Vlădău
  • Lino Golden
  • Cezar Juratoni
  • Elena Ionescu
  • Mihai Onicas
  • Ghiță Balmuș
  • Raul Cormoș
  • Cornel Chirică

Doi sportivi cunoscuți au acceptat marea provocare

Multiplu campion național la Juniori, Tineret și Seniori, Cezar Juratoni este în prezent boxer profesionist. În această calitate, a susținut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede că rezistență fizică și inteligență îi vor fi aliați în această competiție extrem de dura.

 „Sunt sigur că voi face față acestui concurs. Punctele mele forțe sunt rezistență, viteză, inteligență. Reușesc să mă adaptez foarte repede în orice situație. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face față cu brio oricărei încercări ”, declara Cezar Juratoni.

O apariție exotică la „Survivor România” este Asiana Peng

Gimnasta care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares. A concurat la numeroase competiții naționale și internaționale, a obținut numeroase titluri la barnă și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizează în această competiție pe puterea ei de adaptare și pe faptul că nu îi este teamă de nimic.

„Sunt rezistență, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obișnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane”, spune sportivă.

Asiana Peng.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 8 februarie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI