Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 4 februarie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 4 februarie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 4 februarie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor România, a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 4 februarie

Trei noi concurenți au ajuns în Republica Dominicană, după eliminarea Cristinei Șișcanu, a lui Ruby și abandonul lui Augustin Viziru, în urma accidentării. Astfel că,  în echipa Faimoșilor au intrat un baschetbalist și un antrenor de fitness, Ghiță Balmuș și Raul Cormoș, în timp ce Războinicii l-au primit în rândul lor pe Cornel Chirică, și el instructor personal.

Echipa ”Războinicilor” a avut parte de o surpriză de proporții în miez de noapte, chiar în momentele în care încercau să se odihnească după încep o zi istovitoare. Au fost vizitați de un musafir nepoftit, un șarpe ”curios” plimbându-se pe perete, chiar deasupra capetelor lor.

Survivor România – detaliu înfricoșător

Concurenții, înveliți cu păturile, nu au observat nimic, din fericire, altfel cu siguranță s-ar fi panicat și ar fi părăsit așternuturile. ”Survivor România” nu se dezminte, de altfel, iar telespectatorii au putut observa acest ”detaliu” înfricoșător, încercând să își imagineze cum ar fi reacționat dacă s-ar fi aflat în locul ”Războinicilor”.

Aventura ”Survivor România”, de altfel, este o adevărată provocare, concurenții fiind nevoiți să facă față unor greutăți pe care nu le-ar fi anticipat înainte de emisiune. Cristina Șișcanu, spre exemplu, eliminată din concurstrend, a recunoscut că i-a fost foarte greu și că a rămas cu un gust ”dulce-picant-amar”. Dar experiența, din punctul ei de vedere, a fost memorabilă, iar ”puterea de adaptare a organismului uman” a impresionat-o.

Lola caută ceartă la Survivor România

Lola de la Survivor România este probabil una dintre cele mai controversate concurente, fiind implicată în mai multe scandaluri până acum. Iată ce conflicte a avut până în prezent în competiție:

Lola de la Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 4 februarie.
  • Primul conflict în care a fost implicată Lola la Survivor România a fost cel cu Cristina Șișcanu. La una dintre probe aceasta a întrecut măsura și, pentru a câștiga, i-a blocat mâinile Cristinei Șișcanu, obstrucționându-i mișcările.
  • Al doilea scandal major în care a fost implicată Lola la Survivor România a fost cel cu Lino Golden. Totul a început după ce Lino a făcut o remarcă răutacioasă în momentul în care Asiana Peng a reuțit să o învingă pe Lola la un joc.
  • Lola nu s-a rezumat la certuri doar cu cei din echipa Faimoșilor, s-a certat și cu colegi din propria echipă. În momentul în care Claudia Rostas a ratat un punct important Lola, alături de ceilalți, a început să o critice și să o tragă la răspundere pentru pierderea echipei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI