Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 7 martie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D - Ediția de sâmbătă, 7 martie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 7 martie.

Echipa Războinicilor este destabilizată după plecarea Adrianei! Adriana a părăsit Survivor România în urma voturilor publicului. Cine va fi prima persoana nominalizata spre eliminare? Nu ratați un nou episod ”Survivor România”, astăzi, de la 20:00, pe Kanal D.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 7 martie

Eliminare cu cântec la „Survivor România”. Discuții aprinse în tabăra Războinicilor, din momentul în care s-a anunțat numele concurentei eliminate din competiție. Echipa Războinicilor de la “Survivor România” pare că stă pe un butoi de pulbere de câteva săptămâni.

Aseară au pierdut meciul de comunicare, ceea ce a detonat atmosfera în tabăra albastră. S-au aruncat cuvinte grele, acuzații fără precedent și cuvinte ofensatoare. Andi Constantin a fost pus la zid de colegii săi, acuzat fiind că i-a manipulat să o voteze pe Adriana Popescu și apoi a bătut în retragere. Au fost toți împotriva lui.

Discuții aprinse în tabăra Războinicilor, din momentul în care s-a anunțat numele concurentei eliminate din competiție

Războinicii l-au acuzat pe campionul la fitness de lașitate pentru că nu s-a autopropus la eliminare pentru a o salva pe Adriana. Lola Crudu, la rândul său propusă spre eliminare, a fost cea mai vehemență în acest sens.

„Eu am luptat pe trașee și ți-am dat de mâncare, cum mi-ai dat și tu mie! Ești un fățarnic, un mincinos!(…) Ok, hai să o scoatem pe Lola, dar să o facem cu cap! De ce a trebuit să o băgați pe Adriana?”, au fost cuvintele adresate de Lola Crudu lui Andi Constantin.

Strategii și alianțe

Fetele din echipa Războinicilor au aflat cu stupoare, în Consiliul de eliminare, că băieții din echipa lor au un plan de a le sacrifica, trimițăndu-le pe ele primele la eliminare, aceștia asigurându-și astfel un parcurs mai lung în competiție și o șansă mai mare de a câștiga marele premiu.

„Noi, fetele, am rămas puțin șocate când am aflat că există și alte discuții. Nu sunt numai discuții între noi ca o familie. Familia asta are tații care se dau deoparte și vorbesc numai între ei (…) Și în loc sa decidă sa ne fie bine noua tuturor, ei fac strategii despre cum sa ne dam noi intre noi afara. Eu nu pot sa înțeleg cum s-a ajuns la aceste lucruri, probabil existau, dar acum au ieșit la iveala!”, a spus cu lacrimi în ochi Karina Fetica.

Războinicii au izbucnit când au aflat cine va părăsi competiția

În momentul în care Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, a anunțat numele concurentei care va părăsi competiția, războinicii au izbucnit. Karina Fetica și Emanuela Huruială nu și-au putut stăpâni lacrimile, cu atât mai mult cu cât au contribuit, prin votul lor, la aceasta eliminare.

Emanuel Neagu a lovit pământul cu pumnul, iar Lola Crudu le-a reproșat că strategia avută de colegii ei a fost una greșită, ducând la eliminarea Adrianei Popescu, o concurenta puternică, venită în Republica Dominicană pentru a-i oferi un viitor mai bun fiicei sale, Eva.

Adriana Popescu s- a întors în țară

Războinica le-a mulțumit colegilor săi și le-a adresat cuvinte frumoase, gâtuită de emoție și regret.

„Lola, îți mulțumesc pentru toate cuvintele și pentru susținerea ta. Tu ai fost singură din echipa care a vrut să îmi dea locul ei. Eu plec de aici cu capul sus, Războinica, și sper ca Eva să mă vadă acasă așa cum sunt eu, o mama eroină, pentru că așa mă simt eu. Vă doresc tuturor să aveți parte de ce am eu acasă, un copil deștept, frumos și să vă iubească așa cum mă iubește ea pe mine!”, a spus Adriana.

Imagini de la eliminare în emisiunea Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 7 martie.

Și în tabăra Faimoșilor au curs multe lacrimi, însă de fericire

Ei au câștigat meciul de comunicare și și-au văzut familiile, au primit cuvintele lor de încurajare și s-au încărcat cu energie pozitivă, știind că toți cei dragi ramași în țară sunt bine și îi susțin.

Elena Ionescu și Grațiela Duban au fost cele mai emoționate la vedere copiilor lor. Nici una dintre Faimoase nu și-a putut reține lacrimile de dor.