Grațiela Duban a cedat și a plâns în hohote când a aflat asta. Ce a pățit concurenta de la Survivor

Grațiela Duban a cedat și a plâns în hohote când a aflat asta. Ce a pățit concurenta de la Survivor
Grațiela Duban l-a pupat pe Mihai de nu s-a văzut

De două luni, Grațiela Duban se află în competiția Survivor România. Aceasta încearcă din răsputeri să facă față tuturor probelor și stilului de viață pe care îl are de dus acolo. Deși este o femeie puternică și a rezistat cu stoicism până acum, a existat și un moment în care nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Grațiela Duban a cedat și a plâns în hohote când a aflat asta

Grațiela Duban se află departe de familie, tocmai în Republica Dominicană, iar acesta este cel mai dificil lucru. Se face că echipa Faimoșilor a câștigat una dintre probe, astfel că au primit ca și recompensă mesaje de la familiile lor. Grațiela Duban nu s-a mai putut stăpâni când a auzit mesajele de la fiul și de la soțul ei, Andrei Duban. A început să plângă în hohote.

„Ne uităm la tine și de fiecare dată parcă vrem să intrăm prin ecran, să te ajutăm cu o aruncare, pe un traseu, oriunde…Ești minunată, pentru noi ești Simona Halep. Suntem aici cu toții, casa este plină de copii și, astăzi, facem o petrecere pentru băiatul nostru, care, azi, împlinește 8 ani. Simțim că te gândești la noi, în fiecare noapte, în fiecare zi, în fiecare rugăciune, ești în gândurile noastre.

Te pupăm,te iubim și te încurajăm cu toții, să faci tot ce crezi tu de cuviință, pentru că noi suntem super, super mulțumiți și mândri de tine. Ține-o tot așa, ești campioana inimilor noastre! Așa că, hai Grați, te iubim!”, i-a spus Andrei Duban soției sale.

Fiul ei a emoționat-o până la lacrimi

Mesajul soțului a emoționat-o teribil, însă Grațiela a cedat, de-a dreptul, când și-a auzit fiul, pe Armin. Acesta i-a spus cât de mult o iubește și că este cea mai bună. Iată mesajul:

„Mami, cât de mult te iubesc, am încredere în tine că vei câștiga orice, orice își dorești tu, tu vei câștiga, până și acest joc de comunicare. Dacă l-ai văzut, înseamnă că ai câștigat. Mămiucu… dacă tu plecai prima de la Survivor, tu erai câștigătoare pentru mine oricum. Ești cea mai bună”, a spus micuțul Armin.